Καιρός: Στα λευκά θα ντυθεί η Βόρεια Ελλάδα - Χιόνια ακόμη και μέσα στη Θεσσαλονίκη

Δριμύ ψύχος

Ψύχος και χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα

Εκπλήξεις επιφυλάσσει ο καιρός για τη Βόρεια Ελλάδα, καθώς αύριο, Δευτέρα κύμα ψύχους θα σαρώσει την Μακεδονία και τη Θράκη.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, οι περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης θα ντυθούν στα λευκά.

Όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος, αύριο θα χιονίσει στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης., ακόμη  και μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μετά τα μεσάνυχτα της σημερινής ημέρας, η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι απότομη και θα προέλθει από την εισβολή των πολύ ψυχρών αερίων μαζών, οι οποίες θα πλήξουν τις επόμενες μέρες σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη.

Χιόνια από σήμερα

 

Από αργά το βράδυ της Κυριακής ήδη θα χιονίζει στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και στα βορειότερα γεωγραφικά τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας που «βλέπουν» προς τη Βουλγαρία. Πολύ γρήγορα όμως, και προς το ξημέρωμα της Δευτέρας, τα φαινόμενα των σφοδρών κατά περιόδους χιονοπτώσεων θα έχουν την τάση να επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.

Mετακινήσεις με αντιολισθητικές αλυσίδες

Ο κύριος  Καλλιάνος συστήνει σε όσους κινηθούν στις περιοχές της ανατολικής Ηπείρου, της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας αλλά ιδιαιτέρως της Μακεδονίας και της Θράκης, να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες διότι οι μετακινήσεις ενδέχεται να είναι πολύ δύσκολες σε αρκετές περιοχές των διαμερισμάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top