Αυτός είναι ο 39χρονος που ΒΙΑΖΕ αγόρια στην Σταυρούπολη

Κάτοικοι της περιοχής είχαν δηλώσει ότι τον έβλεπαν να πηγαίνει στο γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς μόνιμα με αθλητική αμφίεση

Αυτός είναι ο 39χρονος που ΒΙΑΖΕ αγόρια στην Σταυρούπολη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδίκων Θεσσαλονίκης τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 39χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για τα κακουργήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιών.

Ο 39χρονος συνελήφθη στις 21-03-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ειδικότερα, πρόκειται για τον: Δημήτρη Κατσαρή του Κωνσταντίνου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα στις 11-11-1978 στη Θεσσαλονίκη.

Κάτοικοι της περιοχής είχαν δηλώσει ότι τον έβλεπαν να πηγαίνει στο γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς μόνιμα με αθλητική αμφίεση και με μια μπάλα μπάσκετ στα χέρια.

Ο 39χρονος  ασελγούσε σε  δύο αγόρια, που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 χρόνια τους , από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι τις 20 Μαρτίου του 2017. Ένα από τα δύο αγόρια το είπε στους γονείς του και κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία. Ο 39χρονος δεν ήταν από το οικογενειακό, φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον, αλλά ένας γείτονας.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top