ΣΑΛΟΣ με το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ρεπορτάζ του STAR στο «Έλενα»! Τρομοκρατία καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Η ΠΟΕΔΗΝ τονίζει πως καλούνται σε προανακριτική εξέταση από τη διοίκηση οι υπάλληλοι που ανέδειξαν τα προβλήματα

​Τα μεγάλα προβλήματα και τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα εργαστήρια στο μαιευτήριο «Έλενα» ανέδειξε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του STAR Βαγγέλη Γκούμα στις 21 Οκτωβρίου.

Έξι ημέρες μετά, η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει πως οι υπάλληλοι καλούνται σε προανακριτική εξέταση από τη διοίκηση του νοσοκομείου γιατί μίλησαν στο STAR για ελλείψεις, χωρίς μάλιστα να έχει φανεί το πρόσωπό τους!

«Είναι απαράδεκτο οι διοικήσεις των νοσοκομείων να τρομοκρατούν τους εργαζόμενους επειδή αναδεικνύουν τα προβλήματα που μαστίζουν τα νοσοκομεία» αναφέρει στο STAR το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ Δημήτρης Κουρουβακάλης.

Το STAR επικοινώνησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου και ενημέρωσε για την καταγγελία των εργαζομένων, αλλά πήρε την απάντηση … ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!

Δεκάδες ασθενείς πεθαίνουν περιμένοντας να χειρουργηθούν

Την ίδι�� ώρα αίσθηση προκαλεί η νέα έκθεση της ΠΟΕΔΗΝ για τα κλειστά χειρουργικά κρεβάτια σε 46 νοσοκομεία της χώρας που δείχνει ότι ασθενείς πεθαίνουν περιμένοντας να χειρουργηθούν.

Χαρακτηριστικά:

- Στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης η λίστα αναμονής φτάνει μέχρι και τους 16 μήνες για σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις

- Αναμονή έως και 24 μήνες παρατηρείται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

- Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης είναι κλειστά 3 χειρουργικά τραπέζια, στο νοσοκομείο της Κομοτηνής 2 και στο νοσοκομείο της Λάρισας 6

- Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας η αναμονή για οφθαλμολογικά χειρουργεία ξεπερνά τους 6 μήνες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top