Η κοινωνία χαρακτηρίζει «ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ» τις δηλώσεις Γεροβασίλη για την απόφαση του ΣτΕ

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του Star

​«Με τον τρόπο αυτό στρέφουν τη μία ομάδα απέναντι στην άλλη. Αυτό ήταν το κονδύλι που περιμέναμε για τους παιδικούς σταθμούς;» λέει η Ελένη Χαριτάτου (ελεύθερη επαγγελματίας) στην κάμερα του Star.

Η προσπάθεια της κυβερνητικής εκπροσώπου να χρεώσει τις αδυναμίες της κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν βρίσκει ανταπόκριση στην κοινωνία.

«Θέλουν να μας βάλουν να μαλώνουμε μεταξύ μας. Τα λεφτά δηλαδή είναι λίγα, να τα πάρουμε από εκεί, να τα δώσουμε εκεί. Υπάρχει κάποιος Έλληνας που μπορεί να μας πει ότι πήγαν τα λεφτά από κάποιον πλούσιο σε κάποιον φτωχό… ένα παράδειγμα» αναφέρει ο ιδιοκτήτης ενός καφενείου στον Πειραιά, Απόστολος Θεοχάρης.

Ένας συνταξιούχος του ΙΚΑ ο κ. Αράπης επισημαίνει ότι έχει χαθεί πλέον η εμπιστοσύνη προ�� την κυβέρνηση. Ο ιδιοκτήτης ενός παιδικού σταθμού λέει ότι δημιουργείται κοινωνικό πρόβλημα πλέον με τις αντιπαραθέσεις που μεθοδεύουν οι δηλώσεις αυτές μεταξύ των κοινωνικών ομάδων.

Ο Προέδρος της ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για κυβερνητική εξαπάτηση. «Οι σκιτζήδες της κυβέρνησης τάζουν λαγούς με πετραχήλια με τα χρήματα των τηλεοπτικών αδειών που ούτως ή άλλως θα πρέπει να επιστρέψουν αφού ο νόμος Παππά κρίθηκε αντισυνταγματικός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top