Λαμπερά εγκαίνια της νέας πτέρυγας του campus του Μητροπολιτικού Κολεγίου

Δείτε το βίντεο

​Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του κεντρικού campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι.

Η διαρκής ανάπτυξη του Μητροπολιτικού Κολλεγίου οδήγησε στην επέκταση του υφιστάμενου campus με την προσθήκη 2.500 m², έργο το οποίο ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο και με το οποίο το campus φτάνει πλέον συνολικά τα 13.000 m², αποτελώντας το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο campus ιδιωτικού Κολλεγίου στην Αθήνα.

Η βραδιά σηματοδοτήθηκε από την επίσημη έναρξη της διεθνούς δραστηριότητας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, με την επίσημη αναγγελία της αδελφοποίησής του με την παγκοσμίου φήμης Πολυτεχνική Σχολή της Αγίας Πετρούπολης στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους Ελληνορωσικής Φιλίας «2016-Η Ελλάδα στη Ρωσία», το οποίο, μεταξύ άλλων, στοχεύει στην ενίσχυση των πολιτισμικών και μορφωτικών σχέσεων των δύο χωρών.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν η απονομή δύο υποτροφιών πλήρους φοίτησης στα προγράμματα σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προς τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Τις υποτροφίες απένειμε στην κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρο του Συλλόγου και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco, η Διευθύν��υσα Σύμβουλος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κυρία Καλλιόπη Ροδοπούλου.

Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Εκδότης- Δημοσιογράφος κύριος Νίκος Χατζηνικολάου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top