Μόνο στο star.gr ο πατέρας της φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ: «Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί η Μαρία»

«Οι διαδικασίες κινούνται πολύ αργά»

​Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ, Μαρίας Νέστορα, με τον πατέρα της, να δηλώνει στο star.gr ότι είναι αισιόδοξος πως η κόρη του θα βρεθεί σύντομα.

«Δεν πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι κακό στη Μαρία, νομίζω ότι θα τη βρούμε σύντομα», είπε ο κ. Ν. Νέστορας στο star.gr, αποκαλύπτοντας ότι οι διαδικασίες κινούνται δύσκολα και η αστυνομία βρίσκεται ακόμα στο σκοτάδι.

140916100726_6798.jpg

«Στην αστυνομία που ήμουν χθες μου είπαν ότι συνεχίζουν τις έρευνες και ότι δεν ξέρουν ακόμα τίποτα. Είναι πολύ δύσκολες οι διαδικασίες, θέλει δύο – τρεις εβδομάδες για να πάει η υπόθεση στον εισαγγελέα», πρόσθεσε.

Όπως είπε, η Μαρία δεν είχε δώσει κάποιο ένδειξη ότι κάτι την έχει τρομοκρατήσει.

«Ήταν ένα κορίτσι, όπως όλα τα άλλα. Είχε τις παρέες της, τις φίλες της. Όμως κανείς δεν ξέρει γιατί αποφάσισε να εξαφανιστεί», συνέχισε, επαναλαμβάνοντας ότι το μόνο που γνωρίζουν εκείνος και η σύζυγός του είναι πως το παιδί τους ισχυρίστηκε ότι χάκερς είχαν παραβιάσει τις τηλεφωνικές της επικοινωνίες και γι’ αυτό είχε απενεργοποιήσει και τη σελίδα της στο Facebook.

140916100727_7750.jpg

Πάντως για την περίεργη αυτή υπόθεση δεν έχει ζητηθεί η παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

«Το παιδί φοβάται… δεν επικοινωνεί μαζί μας, κάποια στιγμή θα τη βρούμε», είπε ο κ. Νίκος.

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

Διαβάστε επίσης:

Κραυγή απόγνωσης στο star.gr από τον πατέρα της φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ: «Είμαστε στο σκοτάδι»

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Νέα Σμύρνη: Εξαφανίστηκε ΑΥΤΗ η φοιτήτρια! Ίσως παρακολουθούσαν το Facebook της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top