ΜΟΝΟ στο star.gr η κ.Ουρανία που ΞΕΣΗΚΩΣΕ το ίντερνετ με το “Ου μασήσεις τσίχλα στην Εκκλησία"

Οι 6 ΕΝΤΟΛΕΣ της που έγιναν Viral

​Χαμό στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει μια κυρία να παραδίδει σε πιστούς μαθήματα καλής συμπεριφοράς μέσα στην Εκκλησία!

Πρόκειται για απόσπασμα της εκπομπής «Φωνή της Ορθοδοξίας» στο Αχελώος TV. Παρουσιάστρια είναι η κυρία Ουρανία Λανάρα, ή αλλιώς «θεία Ουρανία», όπως την αποκαλούν πολλοί, φιλόλογος και τέως επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης που μένει στο Αγρίνιο.

Το εν λόγω βίντεο που έγινε viral με χιλιάδες προβολές, ανέβηκε στο You Tube τον Φεβρουάριο του 2013 και κοινοποιείται από δεκάδες χρήστες του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Το star.gr επικοινώνησε με την κυρία Ουρανία η οποία όπως μας είπε εδώ και 40 χρόνια κάνει την ��ν λόγω εκπομπή και με επιτυχία αφού έχει μεγάλο κοινό.

«Μου στέλνουν ερωτήματα για διάφορα κοινωνικά θέματα όπως η μαγεία, τα τατουάζ, η παιδεία και εγώ απαντώ σε αυτά μέσα από το πρίσμα της θρησκείας. Το κοινό μου είναι διαφόρων ηλικιών (γιαγιάδες, μαθητές)από όλη την Ελλάδα. Από την Κέρκυρα, άλλα νησιά, Αχελώο, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Ηλεία, Πάτρα…» σημείωσε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Προχθές σε εκπομπή μου σχολίασα για τον κύριο Φίλη ότι δεν μπορείς να καταργήσεις το σταυρό και τις εικόνες. Ασχολούμαι με διάφορα θέματα της επικαιρότητας πάντα εμπεριστατωμένα».

Όσο για το πώς σχολιάζει όλον αυτό τον ντόρο στα social media για τις εκπομπές της, ξεκαθάρισε στο star.gr: «Δεν ξέρω πως το ξετρύπωσαν. Όταν μιλάς σε ένα μεγάλο κοινό δεν σε πειράζει αν θα δημοσιευθεί κάτι γιατί έχεις επίγνωση αυτών που λες».

Οι κανόνες – εντολές της κύριας Ουρανίας είναι:
-δεν ψέλνουμε μαζί με τον ψάλτη
-δεν επαναλαμβάνουμε ποτέ τα λόγια του ιερέα
-δεν μασούμε τσίχλες
-δεν φιλάμε με κραγιόν τις εικόνες
-δεν σπρωχνόμαστε στους γάμους και τις κηδείες για να χαιρετίσουμε το ζευγάρι και τον νεκρό, αντίστοιχα
-δεν σπάμε τα δάχτυλα μας γιατί ακούγεται ενοχλητικός θόρυβος!

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ου... μασήσεις τσίχλα μέσα στην Εκκλησία” - Οι 6 ΕΝΤΟΛΕΣ της Ουρανίας που έγιναν Viral !

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top