Έγινε κι αυτό: Νοίκιαζε ακριβά αυτοκίνητα και μετά… τα έκλεβε!

Συνελήφθη 36χρονος στην Πάτρα

Έγινε κι αυτό: Νοίκιαζε ακριβά αυτοκίνητα και μετά… τα έκλεβε!

​Μανία με τα ακριβά αυτοκίνητα φαίνεται πως είχε ένας 36χρονος ο οποίος συνελήφθη στην Πάτρα, καθώς, αφού τα ενοικίαζε, μετά… τα έκλεβε!

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο κατηγορούμενος πήγε σε γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Πάτρα και με τη χρήση πλαστής ταυτότητας και άδειας οδήγησης, που φέρεται να είχαν εκδοθεί από τις Αρχές της Σλοβακίας, προσπάθησε να νοικιάσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που επιτηρούσαν τον χώρο συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον δράστη, ενώ σε σωματική έρευνα που του έκαναν βρήκαν και κατάσχεσαν τα πλαστά έγγραφα, δύο κινητά τηλέφωνα, μια πιστωτική κάρτα με διαφορετικά στοιχεία κατόχου και μικροπόσοτητα ηρωίνης.

Από την έρευνα προέκυψε πως ο 36χρονος, χρησιμοποιώντας πάντα πλαστά δηλωτικά έγγραφα των κυπριακών και των σλοβακικών Αρχών, είχε ενοικιάσει από την ίδια εταιρεία, στις 20 Ιουνίου 2016, 14 Ιουλίου 2016 και 26 Ιουλίου 2016, σε Αθήνα, Μύκονο και Ρόδο αντίστοιχα, τρία πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία έκλεψε στη συνέχεια!

Η συνολική αξία των τριών πολυτελών αυτοκινήτων ανέρχεται στα 122.000 ευρώ, ενώ ο συλληφθείς, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία, κατηγορείται για απάτη και πλαστογραφία κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφία πιστοποιητικού και κατοχή ναρκωτικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top