ΣΟΚ στην Λάρισα! 7χρονος πνίγηκε στην θάλασσα- Έπαιζε με τους φίλους του

Συντετριμμένοι οι γονείς του

ΣΟΚ στην Λάρισα! 7χρονος πνίγηκε στην θάλασσα- Έπαιζε με τους φίλους του

​Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή δύο οικογενειών Ρομά από τον Τύρναβο, καθώς ένα αγοράκι 7 ετών πνίγηκε ενώ από βέβαιο πνιγμό σώθηκαν άλλα δύο παιδιά, 9 και 10 ετών, που κολυμπούσαν στα ρηχά σε παραλία του Στομίου.

Τα τέσσερα συνολικά παιδιά από τον Τύρναβο, στις 3 χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheria.gr ενώ κολυμπούσαν στα ρηχά άρχισαν να καλούν σε βοήθεια όταν ξαφνικά βρέθηκαν σε σημείο όπου δεν πατούσαν στον βυθό.

Οι φωνές των παιδιών και η προσπάθειά τους να βγούν στην επιφάνεια της θάλασσας, έγινε αντιληπτή από λουόμενους που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Μάλιστα μάρτυρες αναφέρουν ότι ήταν σωτήρια η επέμβαση ενός ναυαγοσώστη ιδιωτικής καφετέριας που μαζί με έναν λουόμενο τράβηξαν τα τρία παιδιά στην ακτή ενώ ένα από αυτά δεν είχε τις αισθήσεις του.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών να επαναφέρουν τον 7χρονο, ο οποίος δεν ανέπνεε όταν έφθασε, ο μικρός δεν τα κατάφερε.

Στο νοσοκομείο έφτασαν οι γονείς και συγγενείς του που ξέσπασαν σε θρήνο μόλις πληροφορήθηκαν ότι το παιδί είναι νεκρό.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν προανάκριση για να εξακριβωθεί τι συνέβη πάνω στο κολύμπι και αν οι ανήλικοι συνοδεύονταν, ενώ διατάχθηκε νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του άτυχου παιδιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top