Δράμα: Το ζεϊμπέκικο της Άννας, οι σαμπάνιες του πατέρα της και η «παρουσία» του αγαπημένου της

Όλα όσα έγιναν το βράδυ που γιόρτασε η πόλη τα μετάλλια της 20χρονης Ολυμπιονίκη

Δράμα: Το ζεϊμπέκικο της Άννας, οι σαμπάνιες του πατέρα της και η «παρουσία» του αγαπημένου της

​Η Άννα Κορακάκη χορεύει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και οι δικοί της άνθρωποι την καμαρώνουν! Ο πατέρας της Τάσος Κορακάκης ανοίγει σαμπάνιες γιορτάζοντας έτσι τον θρίαμβο της κόρης του στο Ρίο.

Δίπλα στην 20χρονη βρίσκονται όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι που την στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Η συγκίνηση και η χαρά της Άννας Κορακάκη όλη τη νύχτα στον πεζόδρομο που στήθηκε το γλέντι της υποδοχής της ήταν μεγάλες.

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε από το αυτοκίνητο έγινε ένα με τους συμπατριώτες που γιόρτασαν μαζί της την επιτυχία της. Η χρυσή ολυμπιονίκης λύγισε όταν αγκάλιασε τη γιαγιά της Άννα. Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσει τα δάκρυα της όταν ο πατέρας της αγκάλιασε τη μητέρα του.

Από γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί η Άννα Κορακάκη είδε να παίρνει το χρυσό μετάλλιο. Τραγουδώντας και πάλι τον εθνική ύμνο έκανε σχόλια για τα δάκρυα χαράς την ώρα που στεκόταν στο πιο ψηλό βάθρο.

Από τη μεγάλη γιορτή στη Δράμα έλειπε ένας πολύ κοντινός άνθρωπος της Άννας. Ο αγαπημένος της Πιερ που βρίσκεται στη Γαλλία. Η κολλητή της φίλη Νίκη συνδέθηκε μαζί του μέσω Skype και η Άννα του έδειχνε το γλέντι που στήθηκε για χάρη της.

Το γλέντι στη Δράμα κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλη η Δράμα βρέθηκε στον αγαπημένο πεζόδρομο της αθλήτριας. Μοναδικοί απόντες οι επίσημοι της πόλης κάτι που είχε ζητήσει η ίδια η αθλήτρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top