ΜΥΣΤΗΡΙΟ με το θάνατο του Μαυρίκου- Τα τρία μεταλλικά καπάκια θα δώσουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;

Προσπαθούν να καταλάβουν πως βρέθηκαν εκεί τα συγκεκριμένα αντικείμενα

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με το θάνατο του Μαυρίκου- Τα τρία μεταλλικά καπάκια θα δώσουν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;

​Τρία μεταλλικά καπάκια αλλά και σωληνάκια τροφοδοσίας, που βρέθηκαν στο σημείο της Αττικής Οδού, όπου ξεψύχησε ο εκδότης της Ακρόπολης, Παναγιώτης Μαυρίκος ερευνούν οι αστυνομικοί!

Πρόκειται για καπάκια τα οποία δεν προέρχονται από το μοιραίο αυτοκίνητο αλλά από ηλεκτρική κουζίνα! Τα καπάκια βρέθηκαν λίγα εκατοστά από το σημείο του δυστυχήματος και ερευνάται το ενδεχόμενο να είναι υπολείμματα κάποιου εμπρηστικού μηχανισμού. Έχουν μια ελαφριά οξείδωση, ωστόσο μπορεί να προέρχεται από τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών.

Ενδέχεται τα συγκεκριμένα αντικείμενα να μη σχετίζονται με το δυστύχημα του εκδότη, αλλά να έπεσαν στον δρόμο από κάποιο άλλο όχημα που τα μετέφερε.

Ήδη και τα τρία περίεργα αντικείμενα έχουν δοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να πραγματοποιηθεί εξερεύνηση για ίχνη πυρίτιδας ή εύφλεκτου υγρού και παράλληλα να διαπιστωθεί εάν αυτά τα τρία μεταλλικά καπάκια προέρχονται τελικά από το πολυτελές αυτοκίνητο.

Εν τω μεταξύ, στην Αττική Οδό βρέθηκαν ξανά σήμερα μετά το μεσημέρι οι ερευνητ��ς, προκειμένου να επανεξετάσουν το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Μαυρίκος.

Οι ερευνητές εξετάζουν ξανά τα σημεία που χτύπησε το αμάξι στο διαχωριστικό διάζωμα, αλλά και το σημείο που κάηκε ζωντανός ο εκδότης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρουσία λίγων ατόμων η ΚΗΔΕΙΑ του Μαυρίκου- Τραγικές φιγούρες η μάνα και η γυναίκα του

ΣΗΜΕΡΑ η κηδεία του Παναγιώτη Μαυρίκου

Υπόθεση Μαυρίκου: ΜΥΣΤΗΡΙΟ με τα ευρήματα στο σημείο της αυτοψίας-ΦΩΤΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top