Βρέθηκαν ΟΠΛΑ και σημειώσεις στο σπίτι του 35χρονου που εκτέλεσαν εν ψυχρώ στα Εξάρχεια (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Βρέθηκαν ΟΠΛΑ και σημειώσεις στο σπίτι του 35χρονου που εκτέλεσαν εν ψυχρώ στα Εξάρχεια (ΦΩΤΟ)

​Το κουβάρι της υπόθεσης της δολοφονίας του 35χρονου Αιγύπτιου, που αναστάτωσε τα Εξάρχεια την Τρίτη προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικές Αρχές.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε παλιότερη ανάρτηση στο star.gr, οι δράστες εκτέλεσαν στις 11:00 τον περιβόητο «Χαμπίμπι» στην οδό Θεμιστοκλέους.

16696381.jpg
Ο 35χρονος ήταν παλιός γνώριμος στην αστυνομία, καθώς είχε συλληφθεί πέντε φορές στο παρελθόν, για διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και αλλοδαπών, καθώς και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

16697790.jpg
Οι αστυνομικοί στο σημείο του στυγερού εγκλήματος εντόπισαν ένα κλειδί, το οποίο έγραφε «Ερεσού». Έτσι ερεύνησαν ένα προς ένα τα διαμερίσματα προκειμένου να καταλήξουν στο σπίτι του θύματος.

16697789.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο διαμέρισμα βρήκαν όπλα, ένα εννιάρι πιστόλι, ένα μεγάλο μαχαίρι και πολλά έγγραφα και σημειώσεις στα αραβικά.

16697791.jpg
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αναφέρουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών συμμοριών που ανταγωνίζονται για το ποιος θα έχει τον έλεγχο της περιοχής στην πιάτσα των ναρκωτικών.

16697788.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O περιβόητος Χαμπίμπι είναι ο νεκρός που πυροβόλησαν στα Εξάρχεια

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top