ΠΑΝΙΚΟΣ στην Θεσσαλονίκη: Λιποθυμίες και ένταση σε διανομή τροφίμων

Περιμένουν στην ουρά-Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική

​Αυτή την στιγμή πραγματοποιείται η διανομή τροφίμων για δικαιούχους του ΤΕΒΑ από τον δήμο Θεσσαλονίκης.

deth3.jpg
Εκατοντάδες άτομα είναι στη σειρά και περιμένουν για παραπάνω από μια ώρα, καθώς καθυστέρησε η διανομή τροφίμων που ήταν προγραμματισμένη στις 9:00.

O υπεύθυνος, ενημέρωσε πριν από λίγο τους δικαιούχους, ότι ακόμα δεν έχουν φτάσει τα φορτηγά με τρόφιμα και για αυτό το λόγο θα αργήσει η διανομή. Ωστόσο στο σημείο της διανομής, στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, από πολύ νωρίς έχει μαζευτεί πάρα πολύ κοσμός, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική και κάποιοι άνθρωποι να λιποθυμήσουν.

deth2.jpg
Η συγκεκριμένη διανομή τροφίμων στους άπορους, γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

deth4.jpg
Η ενημέρωση των δικαιούχων του προγράμματος πραγματοποιείται από κάθε Εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης για τους οικείους ωφελούμενους, με κάθε πρόσφορο μέσο (ΜΜΕ, SMS, τηλέφωνα, κ.ά.).

Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευσή τους είναι αναγκαίο να προσκομίζουν το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν παραλαμβάνουν αυτοπροσώπως τα είδη.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκαν 9.196 άτομα με sms.

deth8.jpg
deth5.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top