Ούτε ρούπι! ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ στα διόδια από 1η Ιουνίου-ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τις νέες τιμές

Μετά την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%

​Αυξήσεις στην τιμή των διοδίων που φθάνουν και τα 10 λεπτά ανακοίνωσαν οι Κοινοπραξίες των Αυτοκινητοδρόμων, λόγω της αύξησης του ΦΠΑ από το 23% σε 24%.

Οι αυξήσεις θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη και θα αφορούν συγκεκριμένους σταθμούς διοδίων και συγκεκριμένες κατηγορίες οχημάτων.

Στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Πάτρα που εκμεταλλεύεται η "Ολυμπία Οδός", η αύξηση θα φτάσει τα 10 λεπτά ενώ στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος -Τρίπολη -Καλαμάτα / Σπάρτη η αύξηση θα είναι 5 λεπτά για ορισμένους σταθμούς και οχήματα.

Ολυμπία Οδός

prosarmogi-diodion-telon-logo-auksisis-tou-suntelesti-fpa-se-24.jpg

Η εταιρεία σημειώνει ότι:

• σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) παρέχονται κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60%, ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης από τους μετωπικούς σταθμούς Ελευσίνας ή Ισθμού (εκπτωτικά προγράμματα ΕΛΕΥΣΙΝΑ Value και ΙΣΘΜΟΣ Value), καθώς και πρόσθετες εκπτώσεις σε πλευρικούς σταθμούς μόνο για ενδοδημοτικές μετακινήσεις κατοίκων.
• στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου παρέχεται έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων με χρήση πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (ή μοτο-κάρτας Ολυμπίας Οδού).

Στον αυτοκινητόδρομο Μορέας οι πίνακες με τις νέες τιμές είναι οι εξής:

γγγγ.jpg

δδδδδδδ.jpg

Γέφυρα Ρίο - Αντίρριο

diodia-rio-antirio.jpg

diodia-rio-antirio1.jpg

diodia-rio-antirio2.jpg

diodia-rio-antirio3.jpg

Λαμβάνοντας υπόψη την ευρεία αποδοχή τ��υ συνδρομητικού – εκπτωτικού προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ e-pass», το οποίο έχοντας ανταποκριθεί με πληρέστερο τρόπο στις ανάγκες των χρηστών υπερκάλυψε τη χρησιμότητα άλλων προϊόντων, από την 1η Ιουνίου αποσύρονται:

• Επιβατικά Ι.Χ. Μηνιαία κάρτα 10 διελεύσεων
• Φορτηγά 2 αξόνων Μηνιαία κάρτα 10 διελεύσεων
• Φορτηγά 3 αξόνων Εβδομαδιαία κάρτα 10 διελεύσεων - Μηνιαία κάρτα 10 διελεύσεων
• Φορτηγά 4 αξόνων Εβδομαδιαία κάρτα 10 διελεύσεων - Μηνιαία κάρτα 10 διελεύσεων
• Φορτηγά 5 αξόνων Εβδομαδιαία κάρτα 10 διελεύσεων και άνω - Μηνιαία κάρτα 10 διελεύσεων
Οι κάρτες που θα έχουν πωληθεί μέχρι και την 31η Μαίου, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν πλήρως μέχρι το τέλος του 2016. Υπενθυμίζεται ότι η περίοδος ισχύος της κάρτας αρχίζει από την ημερομηνία της πρώτης διέλευσης.

Νέα Οδός

diodia-nea-odos.jpg

diodia-nea-odos1.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top