Συμμορία έκλεβε ηλικιωμένους και ερευνάται η εμπλοκή τους σε θάνατο-Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο

Έκαναν ζωή μέσα στη χλίδα

Συμμορία έκλεβε ηλικιωμένους και ερευνάται η εμπλοκή τους σε θάνατο-Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο

​Κλοπιμαία δεκάδων χιλιάδων ευρώ βρέθηκαν στην κατοχή των μελών της αδίστακτης σπείρας που κατηγορείται ότι έκανε τουλάχιστον 28 κλοπές και διαρρήξεις σχεδόν σε όλη την Αττική, αλλά και τέσσερις ληστείες σε σπίτια με θύματα ηλικιωμένους.

Οι 8 από αυτούς πάντως θέλησαν να διαχωρίσουν την θέση τους από τους 16 συνολικά συλληφθέντες Εκείνοι υποστήριξαν στον ανακριτή ότι είναι κλέφτες αλλά σε καμία περίπτωση ληστές και δολοφόνοι. Είπαν πως ό,τι κάνανε, το κάνανε εξαιτίας πείνας και φτώχειας.

Μάλιστα αρνούνται κατηγορηματικά ότι συμμετείχαν στη ληστεία που κατέληξε στο θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας μετά από δυο μήνες. Σε αυτή την περίπτωση τα μέλη της σπείρας παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού και άρπαξαν από την ηλικιωμένη γυναίκα και την αδερφή της κοσμήματα. Στο Ελληνικό τα μέλη της συμμορίας είχαν μείνει 20 λεπτά στο σπίτι ηλικιωμένης.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν τα μέλη της σπείρας πριν από τη σύλληψή τους είναι ότι κυκλοφορούσαν με ακριβά αυτοκίνητα και ξόδευαν μεγάλα ποσά σε διασκεδάσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top