Πανελλαδικές 2016: ΑΥΤΑ είναι τα θέματα και οι απαντήσεις στην Έκθεση

Το star.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Σπουδή σας δίνουν τις λύσεις

Βατό και εύκολο ήταν το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας που έπεσε φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, όπως είπαν οι φιλόλογοι του φροντιστηρίου «Σπουδή» στο star.gr.

Το θέμα ήταν το: «Τα χαρακτηριστικά της γνήσιας φιλίας και ο ρόλος των ΜΜΕ, δηλαδή των κοινωνικών δικτύων και η διαμόρφωση της γνήσιας φιλίας» από το βιβλίο "Πρακτική φιλοσοφία" του Παπανούτσου.

Το μάθημα είναι γενικής παιδείας και σε αυτό εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων, είτε δίνουν με το παλιό, είτε με το νέο σύστημα, αλλά και οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα.

Α��ριο, Τρίτη 17 Μαΐου, τη σκυτάλη παίρνουν τα ΕΠΑΛ (οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που δίνουν με το νέο σύστημα και οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ-ομάδα Α' που δίνουν με το παλιό σύστημα), κάνοντας την αρχή και πάλι με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Η εξέταση των μαθημάτων των Πανελλαδικών θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') και στις 6 Ιουνίου για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.

Στη συνέχεια, από τις 16 έως και τις 27 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, ενώ οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα 15 έως 29 Ιουνίου.

Δείτε εδώ τα θέματα και τις απαντήσεις:

σπουδή 1.jpg
σπουδη 2.jpg
σπουδη 3.jpg

σχολιασμός για τα θέματα Νεοελληνικής γλώσσας (2).pdfTα θέματα Νεοελληνικής γλώσσας .pdf

Αναλυτικότερα όλες οι απαντήσεις σε λίγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πανελλαδικές 2016: Βατό και εύκολο το θέμα της Έκθεσης λένε οι φιλόλογοι στο star.gr!

Πανελλαδικές 2016: Κείμενο του Παπανούτσου για τη φιλία έπεσε στην Έκθεση

Μετράμε αντίστροφα για τις Πανελλαδικές-ΟΛΑ όσα πρέπει να ξέρετε και το πρόγραμμα εξετάσεων

Πανελλαδικές εξετάσεις 2016- ΔΕΙΤΕ όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν πάτε να γράψετε

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ-ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ- Μυστικά και συμβουλές για να σκίσετε-ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top