Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από ληστεία σε σούπερ μάρκετ του Βύρωνα!

Οι αστυνομικοί μετά από πολυήμερη παρακολούθηση τελικά τον συνέλαβαν στο σπίτι του - Πρώτη ανάρτηση: 02/03/2016, 01:00

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από ληστεία σε σούπερ μάρκετ του Βύρωνα!

​Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 37χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τρεις ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ. Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό είναι ένα βίντεο- ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που παρουσιάζει το STAR και δείχνει την επεισοδιακή ληστεία από κατάστημα στην περιοχή του Βύρωνα.

Είναι τόσο βιαστικός αλλά και αγχωμένος που κάποια στιγμή του πέφτει ακόμη και το όπλο από τα χέρια. Ένας ληστής που είχε σπείρει τον τρόμο σε τρία συνοικιακά σούπερ μάρκετ στον Βύρωνα και στου Ζωγράφου, τελικά έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο ληστής, ο οποίος φορώντας κράνος μηχανής και σκούρα ρούχα, εισβάλει σχεδόν τρέχοντας στο σούπερ μάρκετ, κρατώντας το πιστόλι.

Στη θέα του όπλου προκαλείται πανικός! Δύο πελάτες που εκείνη τη στιγμή είναι στο ταμείο, παρατάνε τα ψώνια στις σακούλες και το βάζουν στα πόδια. Ο μόνος που φαίνεται ψύχραιμος είναι ένας άνδρας που ο ληστής τον βρήκε στην πόρτα του καταστήματος.

Ήταν έτοιμος να φύγει με τα ψώνια αλλά όταν κατάλαβε ότι γινόταν ληστεία σταμάτησε κι έκανε παρατήρηση στον κακοποιό. Ο δράστης όμως φαίνεται ότι εξαγριώθηκε και τον έσπρωξε μέσα στο κατάστημα απειλώντας τον με το όπλο.

Αμέσως μετά ο ληστής που άρχισε να αγχώνεται από την καθυστέρηση, όρμησε στην πρώτη υπάλληλο και της είπε να αδειάσει το ταμείο. Την έσπρωξε μάλιστα για να ανοίξει ο ίδιος το συρτάρι της ταμειακής μηχανής αρπάζοντας και κάποια χαρτονομίσματα.

Η τρομοκρατημένη υπάλληλος βάζει όλα τα χρήματα σε μια πλαστική σακούλα και αμέσως μετά ο ληστής πάει και στο δεύτερο ταμείο. Ο πανικός όμως φαίνεται ότι άρχισε να κυριεύει και τον ίδιο.

Τα χέρια του τρέμουν και του πέφτει το πιστόλι. Βιαστικά σηκώνει το όπλο από το πάτωμα, αρπάζει και την πλαστική σακούλα με τα χρήματα που του έδωσε η άλλη υπάλληλος από το δεύτερο ταμείο κι αμέσως μετά τρέχει να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί μετά από πολυήμερη παρακολούθηση τελικά τον συνέλαβαν στο σπίτι του, όπου βρήκαν τα ρούχα που χρησιμοποιούσε στις ληστείες αλλά και όπλο που όπως διαπιστώθηκε ήταν ένα αεροβόλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top