Πόλα Ρούπα: Εμφανιζόταν ως ευκατάστατη κτηματομεσίτρια-Είχε κάνει και ΠΡΟΒΑ για την απόδραση!

Το ελικόπτερο ήταν 6θέσιο

Πόλα Ρούπα: Εμφανιζόταν ως ευκατάστατη κτηματομεσίτρια-Είχε κάνει και ΠΡΟΒΑ για την απόδραση!

​Η Πόλα Ρούπα, ή αλλιώς η Χριστίνα Αρβανίτη, όπως συστηνόταν, είχε κάνει και πρόβα τον περασμένο Δεκέμβριο για τη θεαματική, μαζική, όπως φαίνεται, απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού που προετοίμαζε.

Τα στοιχεία που έρχονται πλέον στο φως δείχνουν ότι η Πόλα Ρούπα εμφανιζόταν ως ευκατάστατη κτηματομεσίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταζητούμενη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, επικοινώνησε μέσω e-mail με το πρακτορείο απ' όπου νοίκιασε και το ελικόπτερο το οποίο επιχείρησε να καταλάβει και ζήτησε να πετάξει. Για να μην δώσει στόχο, λένε οι πληροφορίες, τότε ζήτησε να κάνει μια πτήση από το Καζίνο του Λουτρακίου προς την Αμφίκλεια. Όλα αυτά προσποιούμενη την πλούσια πελάτισσα γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου στην περιοχή Θερμησία στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι σίγουρα η επιχείρηση με το εξαθέσιο ελικόπτερο δεν γινόταν για να αποδράσει μόνο ένας κρατούμενος. Εκτός από τον Μαζιώτη στον Κορυδαλλό βρίσκονται τα μέλη των «Πυρήνων» και ο στενός φίλος του Μαζιώτη, ο Πετρακάκος.

«Την τεχνογνωσία για ένα τέτοιο εγχείρημα την έχουν ελάχιστοι. Και σίγουρα ο… μετρ είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας, ο οποίος διατηρούσε καλή σχέση με τον Μαζιώτη. Ο φαντομάς είναι από τους ελάχιστους ελεύθερους που σχετίζεται με το σύντροφο της Ρούπα, έχει στην κατοχή του ρευστό και ξέρει καλά τις εναέριες αποδράσεις», εκτιμούν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΤΣΙ είναι η Πόλα Ρούπα ΣΗΜΕΡΑ- Ο ήρωας πιλότος εξηγεί πως κατάφερε να αποτρέψει την απόδραση

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στον Κορυδαλλό:Η Πόλα Ρούπα οργάνωνε απόδραση με ελικόπτερο για τον Νίκο Μαζιώτη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top