ΘΡΙΛΕΡ στη Λαμία: 20χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι της γιαγιάς του

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα- Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του

ΘΡΙΛΕΡ στη Λαμία: 20χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι της γιαγιάς του

​Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες στην Λαμία, καθώς ένας 20χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι της γιαγιάς του στο χωριό Θερμοπύλες.

20xronos_thermo01.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βρέθηκε νεκρός από πυρά καραμπίνας. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια. Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία η οποία αναζητάει περαιτέρω στοιχεία.

Ο νεαρός, ο οποίος σπούδαζε στην Φιλοσοφική Σχολή της Πάτρας, βρισκόταν στο χωριό του για τα Χριστούγεννα. Το πρωί της Δευτέρας φέρεται να είπε στους γονείς του ότι θα πάει να δει τη γιαγιά και το θείο του.

fonos_thermo03.jpg
Εκείνος, φέρεται να έφθασε στο σπίτι και να κατευθύνθηκε προς το υπνοδωμάτιο. Μετά από λίγο, η γιαγιά του άκουσε ένα πυροβολισμό. Αμέσως πήγε να δει τι είχε συμβεί.

Σοκαρισμένη αντίκρισε τον εγγονό της νεκρό μέσα σε μία λίμνη αίματος. Ούρλιαζοντας και κλαίγοντας άρπαξε το τηλέφωνο και κάλεσε την αστυνομία.

fonos_thermo02.jpg
Στο σημείο έχει σπεύσει και ιατροδικαστής για να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου που έχει συγκλονίσει συγγενείς και φίλους του νεαρού. Όλοι κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί και έναν πολύ καλό μαθητή.

fonos_thermo01.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top