ΕΠΙΚΗ ελληνική ΦΑΡΣΑ: Ο ξαναμμένος ντελιβαράς και η σέξι απατημένη- Θα ΚΛΑΨΕΤΕ από τα γέλια

Όταν η παράδοση φαγητού εξελίσσεται σε… μακελειό

​Πρόκειται για το απόλυτο φαβορί για το βραβείο «Φάρσα της χρονιάς». Η καλύτερη ελληνική φάρσα βγήκε στον «αέρα» λίγες μέρες πριν τελειώσει το 2015 και έχει τρελάνει κόσμο.

Η μελαχρινή καλλονή μαθαίνει ότι ο επί δύο χρόνια σύντροφος της την απάτησε με την καλύτερη της φίλη. Μιλάει στο τηλέφωνο με το αγόρι της, ενώ έχει ανοιχτή την πόρτα και απ’ έξω είναι ο ντελιβεράς ο οποίος περιμένει να της δώσει τα σουβλάκια.

Αρχίζει να ουρλιάζει στο τηλέφωνο ότι θα του την κάνει και αυτή με τον πρώτο άντρα που θα βρει μπροστά της. Κάτσε να δεις… ο ντελιβεράς είναι εκεί και είναι άντρας. Τι σύμπτωση;!

Εκείνη κλείνει το τηλέφωνο και ο νεαρός κρατώντας τα σουβλάκια τη ρωτάει «στην κάνανε»; Τότε, αρχίζει να του λέει τον πόνο της και τον ρωτάει αν είναι ωραία και αν θα έκανε κάτι μαζί της.

Ο ντελιβεράς απαντάει πως θα έκανε σεξ μαζί της και χωρίς να χάσει χρόνο αρχίζει να την πιάνει και να ξεντύνεται. Μέχρι, που χτύπησε την πόρτα του σπιτιού, για την ακρίβεια… κόντεψε να την σπάσει από τα χτυπήματα, ο σύντροφος της εκνευρισμένος!

Τι έγινε στη συνέχεια; Δες το βίντεο και κλάψε από τα γέλια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top