Θεσσαλονίκη: Πανεπιστημιακός γιατρός πληρώνεται από το ΑΧΕΠΑ αλλά... θεραπεύει στο εξωτερικό

Έχει να «πατήσει το πόδι του» πάνω από δυο χρόνια

​Πανεπιστημιακός γιατρός στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε αργομισθία εδώ και δυο χρόνια, όπως ανέφερε ο Διοικητής του νοσοκομείου, Παναγιώτης Παντελιάδης.

Όπως τόνισε ο κ. Παντελιάδης στον «Focus FM» Θεσσαλονίκης, ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν και είναι στη μισθοδοσία του ΑΠΘ αλλά έχει να «πατήσει» το πόδι του πάνω από δυο χρόνια στο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΑΧΕΠΑ, κινήσεις για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση έχουν γίνει, τόσο από το πανεπιστήμιο και τον προηγούμενο ακόμη πρύτανη, όσο και από τη δικαιοσύνη. Ειδικότερα, ανέφερε πως: «Εκκρεμεί ενώπιον του ανωτάτου συμβουλίου καθηγητών ΑΕΙ στον Άρειο Πάγο. Ο Άρειος Πάγος και το Συμβούλιο της Ε��ικρατείας πρέπει να πάρει τις τελικές αποφάσεις».

Ο γιατρός «φάντασμα», σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λοιπόν, βρίσκεται στο εξωτερικό, λαμβάνοντας ακόμη το μισθό του από το ΑΠΘ, αφού δεν υπάρχει δικαστική απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top