Μόνο στο Star ο σμηναγός που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους του Έλληνες

Συγκλόνισε το μήνυμά του από αέρος

Μόνο στο Star ο σμηναγός που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους του Έλληνες

​Βαθιά συγκίνηση σε όλους τους Έλληνες προκάλεσαν τα περήφανα λόγια του σμηναγού Λουκά Θεοχαρόπουλου, ο οποίος όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, έκλεισε την μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, κάνοντας θεαματικούς ελιγμούς ακριβείας πάνω από την πόλη, κόβοντας την ανάσα όσων παρακολούθησαν το F-16 της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «Ζευς».

Συγκεκριμένα, ο σμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος,απευθυνόμενος σε όλους τους Έλληνες, είπε από αέρος:

«Το "όχι" συμβολίζει την ενότητα και αποφασιστικότητα των Ελλήνων. Ενωμένοι, δυνατοί και περήφανοι ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων μας ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Χρόνια πολλά Ελλάδα».

Τα παραπάνω λόγια, προκάλεσαν και την συγκίνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος του απάντησε:

«Κύριε σμηναγέ, τα φτερά σας σκεπάζουν την χώρα και το λαό μας. Να είστε υπερήφανοι για την αποστολή σας! Ο Θεός μαζί σας!»

Ο Έλληνας σμηναγός μίλησε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου για αυτή την συγκινητική στιγμή «Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα που με έκανε να αισθάνομαι περήφανος για τη δουλειά που κάνω.»

«Όπως όλο το σόου με τα F16, έτσι και το μήνυμα ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας όλης της ομάδας γιατί δεν εκπροσωπούμε μόνο τους εαυτούς μας αλλά όλη την πολεμική αεροπορία και τις ένοπλες δυνάμεις» πρόσθεσε ο ίδιος τονίζοντας πως «μπορεί η οικογένεια του να αγωνιά και να ανησυχεί για τη δουλειά του αλλά μαθαίνουν να ζουν με αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

​Συγκίνησε ο πιλότος F16 στην παρέλαση: «ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία»!

Ποιος είναι ο πιλότος του F-16 που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στην στρατιωτική παρέλαση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top