Συλλαλητήριο και στάση εργασίας την Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ

Προς γενική πανελλαδ��κή απεργία στις 12/11 η ΓΣΕΕ

Συλλαλητήριο και στάση εργασίας την Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ

​Συλλαλητήριο έξω από το υπουργείο Εργασίας στη 1.00 το μεσημέρι και στάση εργασίας από τις 12.30 μέχρι τη λήξη του ωραρίου θα πραγματοποιήσει η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου για τη σωτηρία του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων.

Το συλλαλητήριο διοργανώνεται σε συνεργασία με την Επιτροπή Σωτηρίας του ΜΤΠΥ, την Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων, τον Σύλλογο Εργαζομένων στο ΜΤΠΥ και την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας.

Προς γενική πανελλαδική απεργία στις 12/11 η ΓΣΕΕ

Στην υλοποίηση γενικής πανελλαδικής απεργίας στις 12 Νοεμβρίου προσανατολίζεται η ΓΣΕΕ, όπως προέκυψε στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Διοίηκησης της Συνομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, στην ομιλία του, αναφερόμενος στις νέες ρυθμίσεις που θα έρθουν για το ασφαλιστικό, έκανε λόγο ότι προωθούνται θηριώδη και επώδυνα μέτρα για την κοινωνική ασφάλιση, ενώ για το πόρισμα της επιτροπής για το Ασφαλιστικό τόνισε ότι η επιτροπή πρότεινε μέτρα που απορυθμίζουν την κοινωνική ασφάλιση, τα οποία αν εφαρμοστούν επί της ουσίας οδηγούμαστε σε συντάξεις όχι στα 67 χρόνια αλλά πάνω από τα 70.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top