Στη δημοσιότητα το «ροζ» βίντεο του Έλληνα ιερέα με την Περουβιανή ερωμένη του

Στο προσκήνιο οι φετιχιστικές πράξεις του παράνομου ζευγαριού

Στη δημοσιότητα το «ροζ» βίντεο του Έλληνα ιερέα με την Περουβιανή ερωμένη του

Σκάνδαλο προκάλεσε η αποκάλυψη ότι Έλληνας ορθόδοξος ιερέας από τις ΗΠΑ διατηρούσε παράνομο δεσμό με 45χρονη Περουβιανή και μάλιστα βιντεοσκοπούσαν τις ερωτικές στιγμές τους!

ΣΤΡ2.jpg
Το ροζ βίντεο φέρνει αποκλειστικά στη δημοσιότητα η New York Post, με τις φετιχιστικές σεξουαλικές πράξεις του παράνομου ζευγαριού να βγαίνουν στο προσκήνιο!

ΣΤΡ3.jpg
ΣΤΡ4.jpg
Συγκεκριμένα, ο πατέρας Γεώργιος εμφανίζεται να παρακολουθεί μέσα από έναν καθρέφτη την εντυπωσιακή Περουβιανή, η οποία επιδίδεται σε μία φετιχιστική πράξη γνωστή με την ονομασία «cake sitting». Η 45χρονη ερωμένη, φορώντας μόνο το εσώρουχό της, καλσόν και γόβες, κάθεται πάνω σε ένα κομμάτι κέικ, τυλιγμένο με ��λαστική μεμβράνη και το λιώνει με τα οπίσθιά της.

ψακε.jpg
Ο 67χρονος ιερέας, Γιώργος Πασσιάς, που λειτουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Μανχάταν, ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ η ερωμένη του είναι μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με ομογενή.

ΣΤΡ5.jpg
Την παράνομη σχέση τους αποκάλυψε ο σύζυγος της 45χρονης, ο οποίος έστειλε στην Αρχιεπισκοπή το πικάντικο οπτικοακουστικό υλικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top