ΜΟΝΟ στο star.gr: «Η Μαρία 5 μέρες πριν χαθεί μου είπε ότι δεν είναι καλά και θέλει να φύγει»

«Δεν γίνεται τόσες μέρες να μην την είδε κανείς»- «Ήταν κλειστή σαν χαρακτήρας αλλά πάντα χαμογελαστή»

ΜΟΝΟ στο star.gr: «Η Μαρία 5 μέρες πριν χαθεί μου είπε ότι δεν είναι καλά και θέλει να φύγει»

​Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα σχετικά με το θάνατο της άτυχης Μαρίας Νταλιάνη από το Παγκράτι, η οποία βρέθηκε νεκρή στο φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου έμενε, λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της.

Μια πολύ καλή φίλη της, η οποία θέλησε να μείνει ανώνυμη, μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, αποκάλυψε τα συναισθήματα της Μαρίας πέντε μέρες πριν χαθούν τα ίχνη της.

061015172457_7535.jpg
«Η Μαρία ήταν πολύ κλειστή αλλά πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Δεν μοιραζόταν εύκολα τα προβλήματα της, γιατί προτεραιότητα για αυτήν ήταν τα προβλήματα των άλλων. Τον τελευταίο μήνα έλεγε ότι ο πατριός της δεν την άφηνε να βγαίνει τόσο συχνά. Στις 25 Σεπτεμβρίου που μιλήσαμε μου είπε ότι «έχει γίνει αυστηρός �� πατριός μου. Δεν μπορώ να βγαίνω. Στη ξαδέρφη μου (πάω) με το ζόρι. Θα φύγω Αλβανία. Δεν είμαι καλά».

ερξθκιλ.jpg

εφγηξκ.jpg

Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι από τις φίλες της έπαιρνε πολύ αγάπη. Αυτό που την έριχνε ψυχολογικά ήταν ότι ένιωθε πως δεν γινόταν κοινωνικά αποδεκτή εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων που είχε. Μέχρι και από δουλειές την απέρριπταν επειδή κούτσαινε».

Τα κινητικά της προβλήματα την έκαναν να νιώθει άσχημα

Η νεαρή εξηγεί στο star.gr πως η Μαρία ερχόταν πολλές φορές αντιμέτωπη με άσχημες συμπεριφορές λόγω αυτών των προβλημάτων. «Πολλές φορές την κοροϊδεύαν και της μιλούσαν άσχημα επειδή κούτσαινε. Ένιωθε ότι δεν την αποδέχονται εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων που είχε».

061015172453_3635.jpg
Ο ανεκπλήρωτος έρωτας

Μιλώντας για τη σχέση της 21χρονης με τον νεαρό που τόσο έχει συζητηθεί, εκείνη θα πει στο star.gr: «Όλη αυτή η ιστορία κράτησε περίπου τρία χρόνια. Δεν είχαν σχέση και αυτό στενοχωρούσε τη Μαρία, όμως είχε αρχίσει να το ξεπερνάει. Μας έλεγε «δεν με νοιάζει. Ας κάνει ό,τι θέλει». Τώρα έχουν πέσει όλοι να τον φάνε και αυτός δεν είναι καλά. Βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Τον παίρνουν όλοι τηλέφωνο και του τα χώνουν, ενώ δεν φταίει αυτός. Δεν έχει κάνει κάτι».

061015172458_8830.jpg
Αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκλημα;

Όταν η κουβέντα φτάνει στο αν η Μαρία αυτοκτόνησε, η φίλη της είναι κάθετη. «Αποκλείεται να αυτοκτόνησε. Η Μαρία έβγαζε ένα σπυράκι και πήγαινε στο νοσοκομείο γιατί φοβόταν. Το βράδυ δεν γυρνούσε ποτέ μόνη της στο σπίτι της επειδή ακριβώς φοβόταν πολύ μήπως πάθει τίποτα. Επίσης επειδή έχω πάει στο σπίτι της, δεν θα μπορούσε να ανέβει εκεί που λένε και να πέσει στο κενό, λόγω των κινητικών προβλημάτων που είχε. Επίσης, είναι δυνατόν να είναι τόσες μέρες εκεί και κανείς να μην την δει; Με το που βγαίνεις στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου είναι ευθεία το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της. Πως γίνεται τόσες μέρες κανείς να μην είδε τίποτα»;

Το ίδιο υποστηρίζει και ο πατριός της, Μάρκος, ο οποίος ζητάει από την αστυνομία να ερευνήσει την υπόθεση και κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

whjkl.jpg
«Δώσαμε ραντεβού αλλά δεν προλάβαμε»

Ένας άλλος φίλος της Μαρίας, μιλώντας στο star.gr αναφέρει ότι εκείνη δύο μέρες πριν εξαφανιστεί του είπε πως ήταν τα καλύτερα γενέθλια της ζωής της και πως είναι ερωτευμένη.

«Εγώ όταν μίλησα με την Μαρία από το τηλέφωνο ήταν 2 μέρες πριν χαθεί και μου είχε πει πως ήταν τα ωραιότερα γενέθλια της και πως ήταν ερωτευμένη... Και τότε της είχα πει εγώ «εσύ είσαι τυχερή, εγώ την έχασα την κοπέλα μου... Και μου έδινε κουράγιο και μου είπε «έλα Αθήνα και κάτι θα κάνουμε για σένα»... Είπαμε καληνύχτα και δώσαμε ραντεβού για τις 11 Οκτωβρίου που θα ήμουν Αθήνα αλλά δεν προλάβαμε να τα πούμε».

Της Αλέκας Νικόλα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top