Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στο Κολωνάκι

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά

​Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων θα ισχύσει το Σάββατο σε σειρά δρόμων του Κολωνακίου λόγω της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνας Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Ειδι��ότερα, οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ από τις 16.00 θα ισχύσει και προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων έως το τελος της εκδήλωσης.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν στις παρακάτω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

Σκουφά, στο τμήμα αυτής μεταξύ της οδού Ομήρου και της Πλ. Φιλικής Εταιρείας, Λυκαβηττού, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος, Δημοκρίτου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος, Σόλωνος, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Λυκαβηττού και Κανάρη, Σέκερη, σε όλο το μήκος της, Κανάρη, σε όλο το μήκος της, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top