Καβάλα: ΑΡΝΕΙΤΑΙ να παραιτηθεί ο δημοτικός σύμβουλος που κακοποίησε βάναυσα τον σκύλο

Ανακοίνωσε πως ανεξαρτητοποιείται από τη Δημοτική Παράταξη

Καβάλα: ΑΡΝΕΙΤΑΙ να παραιτηθεί ο δημοτικός σύμβουλος που κακοποίησε βάναυσα τον σκύλο

Σοκ προκάλεσε το βίντεο στο οποίο απαθανατιζόταν ένας ηλικιωμένος άνδρας να κακοποιεί βάναυσα έναν σκύλο, στο Πάγγαιο Καβάλας. Μάλιστα, την παραίτηση του άνδρα, ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος, ζήτησε ο δήμαρχος, με τον ίδιο να αρνείται να παραιτηθεί!

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης ζήτησε αμέσως την παραίτησή του, καταδικάζοντας την πράξη του και επισήμανε: «πράξεις κακοποίησης, βασανισμού και εν γένει παραμέλησης και εγκατάλειψης ζώων, οι οποίες προσβάλλουν τόσο τον χαρακτήρα της τοπικής κοινωνίας μας, όσο και εμάς σαν ξεχωριστές προσωπικότητες, είναι δε αντίθετες με τις αρχές και τα πιστεύω μας».

Παρά το σάλο που έχει προκαλέσει η πράξη του δημοτικού συμβούλου, ο φερόμενος ως αυτουργός της βάναυσης αυτής πράξης σήμερα κατέθεσε την με αριθμό πρωτ. 30362/29-9-2015 δήλωση – αίτησή του, με την οποία γνωστοποιεί ότι, ανεξαρτητοποιείται από την Δημοτική Παράταξη με την οπ��ία είχε εκλεγεί, μη παραιτούμενος από το αξίωμά του!

Επισημαίνεται ότι η Δημοτική Παράταξη είχε προγραμματίσει έκτακτη συνεδρίαση, προκειμένου τα μέλη της να αποφασίσουν τη διαγραφή ή μη του εν λόγω Δημοτικού Συμβούλου.

πηγή: xanthipress

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top