ΑΥΤΕΣ είναι οι 7 χώρες που εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα

Προειδοποιούν τους τουρίστες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στη χώρα μας

ΑΥΤΕΣ είναι οι 7 χώρες που εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα

​Δύσκολα τα πράγματα για τον ελληνικό τουρισμό καθώς οι επίσημες αρχές επτά χωρών προειδοποιούν τους πολίτες τους που θα επισκεφτούν την Ελλάδα για την κατάσταση που επικρατεί και για να έχουν μετρητά μαζί τους. Ποιες είναι αυτές; Πολωνία, Γερμανία, Βρετανία, Ολλανδία, Φινλανδία, Βέλγιο και Σουηδία.

Όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις, ταξιδιωτική οδηγία έχει εκδώσει η Γερμανία, και συγκεκριμένα το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, όπου επισημαίνεται προς τους Γερμανούς πολίτες που θα ταξιδέψουν στη χώρα μας να έχουν στη διάθεσή τους μετρητά, εξαιτίας της ρευστής κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Ανανεωμένη ταξιδιωτική οδηγία έβγαλε το βρετανικό «Foreign Office», για όσους Βρετανούς τουρίστες επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες.

Επίσης, το υπουργείο Εξωτερικών του Βελγίου, προτείνει στους τουρίστες να έχουν στην κατοχή τους επαρκές ρευστό. Το ίδιο έκανε και το φινλανδικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η πρωθυπουργός της Πολωνίας Εύα Κόπατς κάλεσε τους Πολωνούς που επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα, να μην στηρίζονται στις πιστωτικές κάρτες και τα μηχανήματα ανάληψης των τραπεζών, αλλά να προτιμούν να έχουν μαζί τους μετρητά.

Εκπρόσωπος του υπουργείο Εξωτερικών της Σουηδίας αναφέρει σε διεθνές δίκτυο πως υπάρχουν πληροφορίες που έρχονται από την Ελλάδα ότι κάποια εστιατόρια και πρατήρια καυσίμων δεν έχουν δεχθεί πληρωμές με πιστωτικές κάρτες και δέχονται μόνο μετρητά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mετά τη Βρετανία και το Βερολίνο έβγαλε ταξιδιωτική οδηγία για τους Γερμανούς τουρίστες

Ανανεωμένη ταξιδιωτική οδηγία της Βρετανίας για την Ελλάδα: «Πάρτε χρήματα μαζί σας»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top