Εξιτήριο για τον έναν από τους τρεις ληστές του ξενοδοχείου στη Χερσόνησο

Είχε τραυματιστεί στον μηρό κατά την διάρκεια ανταλλαγής πυρών με αστυνομικούς

Εξιτήριο για τον έναν από τους τρεις ληστές του ξενοδοχείου στη Χερσόνησο

​Στην Ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται από σήμερα το μεσημέρι ο 29χρονος ληστής από το Φόδελε, ο οποίος πριν από λίγες μέρες, μαζί με άλλα δύο ακόμα άτομα, σκόρπισε τον τόμο σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου, όταν πήγαν να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο.

Ο 29χρονος ληστής με τα καλάσνικοφ είχε τραυματιστεί στον μηρό κατά την διάρκεια ανταλλαγής πυρών με αστυνομικούς, στην προσπάθεια του να διαφύγει μετά την απόπειρα ληστείας και είχε εισαχθεί στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Σήμερα όμως οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν την μεταφορά του στην Ορθοπεδική Κλινική.

Την ίδια ώρα, μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζουν οι γιατροί την κατάσταση της υγείας του δεύτερου ληστή. Ο 29χρονος από το Ρέθυμνο, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο κεφάλι, υποβλήθηκε ήδη σε χειρουργικές επεμβάσεις, ωστόσο οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.
Προφυλακιστέος έχει κριθεί ο τρίτος της παρέας των ληστών με τα καλάσνικοφ. Πρόκειται για τον Αρμένιο ο οποίος μετά την απολογία του οδηγήθηκε στην φυλακή.
Η αντιεισαγγελέας Ηρακλείου έχει ήδη ασκήσει και στους τρεις ληστές συνολικά 13 ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Έτσι, οι τρεις συλληφθέντες βρίσκονται μεταξύ άλλων, αντιμέτωποι με τις εξής κατηγορίες: σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία κατά συναυτουργία, ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία και κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, εμπρησμός από πρόθεση κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, αντίσταση κατά συναυτουργία, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, οπλοχρησία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top