Χαροπαλεύει ο ένας από τους ληστές της Χερσονήσου: Μη αναστρέψιμη η κατάστασή του!

Ο άλλος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την ΜΕΘ

Χαροπαλεύει ο ένας από τους ληστές της Χερσονήσου: Μη αναστρέψιμη η κατάστασή του!
​Μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 29χρονου από τα Ζωνιανά, ο οποίος από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Οι ώρες που περνούν συνεχίζουν να είναι κρίσιμες για τον νεαρό, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι και έπειτα από πολύωρη χειρουργική επέμβαση, εισήχθη διασωληνωμένος στην Εντατική του νοσοκομείου.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος αν και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με σοβαρά τραύματα στον μηρό και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο από την ΜΕΘ και να μεταφερθεί σε κλινική του νοσοκομείου.

Την ίδια ώρα, το κλίμα στους διαδρόμους του ΠΑΓΝΗ συνεχίζει να είναι τεταμένο, με τους συγγενείς των ληστών να επιτίθενται φραστικά στις ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ που συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα και έξω από το νοσοκομειακό ίδρυμα του Ηρακλείου.

Το κλίμα παραμένει τεταμένο και η παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στον χώρο του ΠΑΓΝΗ γίνεται ολοένα και πιο αισθητή. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top