ΔΕΙΤΕ: ο Μπέος έκανε μπάνιο για να δείξει ότι είναι καθαρά τα νερά των Αλυκών Βόλου!

Παρά την συννεφιά κολύμπησε

ΔΕΙΤΕ: ο Μπέος έκανε μπάνιο για να δείξει ότι είναι καθαρά τα νερά των Αλυκών Βόλου!

​Στην θάλασσα πήγε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σε μια συμβολική κίνηση προκειμένου να δείξει ότι είναι καθαρά τα νερά στην πλαζ των Αλυκών, μετά την αποκάλυψη των προβλημάτων λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού και έτσι... είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε και με μαγιώ!
yrkuhikukry.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής βούτηξε στα δροσερά νερά του Παγασητικού θέλοντας έτσι να στείλουν ένα μήνυμα…

DSC03723.jpg
Παρά την συννεφιά αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι με πρώτο από όλους τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο έκαναν το μπάνιο τους στην πλαζ των Αλυκών όπως άλλωστε είχαν προαναγγείλει από την Τετάρτη.

Από την πλευρά του ο κ. Μπέος τόνισε: «Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε σήμερα είναι ότι όσες προσωπικές αντιπαραθέσεις κι αν έχουμε, το καλό της πόλης είναι πάνω απ’ όλα. Σ” αυτές τις στιγμές δεν χρειάζεται δυσφήμιση. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη όπως δείχνουν άλλωστε και οι μετρήσεις. Ο μόνος κίνδυνος για τον Παγασητικό είναι από όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες που προσπαθούν να δυσφημίσουν την πόλη. Αυτοί λοιπόν να μείνουν στα βρώμικα σπίτια τους και μακριά από τον Παγασητικό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top