Διεκόπη για τις 12 Μαΐου η δίκη της Χρυσής Αυγής- Ιδιαίτερα φορτισμένο το κλίμα

Φρούριο ο Κορυδαλλός

Διεκόπη για τις 12 Μαΐου η δίκη της Χρυσής Αυγής- Ιδιαίτερα φορτισμένο το κλίμα

​Διεκόπη και πάλι, λίγο μετά τις 11:00, η δίκη της Χρυσής Αυγής, η οποία ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαΐου.

2289340.jpg
Ο λόγος είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος υπεράσπισης ο οποίος ορίστηκε στον κατηγορούμενο που δεν είχε δικηγόρο την προηγούμενη φορά, ζήτησε διακοπή προκειμένου να έρθει σε γνώση του η δικογραφία. Επιπλέον, υπάρχει και άλλος κατηγορούμενος ο οποίος ανέφερε ότι δεν έχει συνήγορο και θα πρέπει να οριστεί.

2289342.jpg
Το θερμόμετρο ανέβηκε κατακόρυφα από τα πρώτα λεπτά, καθώς συνήγοροι της πολιτικής αγωγής κάλεσαν τους δικαστές να προχωρήσουν στην αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της ακροαματικής διαδικασίας.

2289344.jpg
Ο δήμαρχος Κορυδαλλού έκανε λόγο για κατάσταση πολιορκίας, επισημαίνοντας πως «τα σχολεία είναι και σήμερα κλειστά, σε μια εβδομάδα ξεκινούν οι εξετάσεις και περίπου 300 παιδιά θα πρέπει να πάνε Νίκαια και Κερατσίνι».

2289352.jpg
«Κάνω έκκληση στην ευαισθησία και τη λογική σας» ανέφερε ο δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, με την πρόεδρο του δικαστηρίου να του απαντά ότι «η δίκη θα μπορούσε να γίνεται Σάββατο», έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τις εξετάσεις των παιδιών.

2289375.jpg
Στο δικαστήριο δεν έδωσαν το «παρών» οι: Νίκος Μιχαλολιάκος, Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Νίκος Μίχος και ο Γιάννης Λαγός.

2289380.jpg
Εκεί ήταν ο Στάθης Μπούκουρας, ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο Δημήτρης Κουκούτσης και ο Μιχάλης Αρβανίτης. Συνολικά στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κάθονται 34 κατηγορούμενοι.

2289530.jpg
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, καθώς στο δικαστήριο βρέθηκαν οι γονείς αλλά και συγγενείς και φίλοι του Παύλου Φύσσα. Παράλληλα, από το πρωί της Πέμπτης, ο Κορυδαλλός είναι «αστακός» με τους αστυνομικούς να έχουν περικυκλώσει τις φυλακές, ενώ στους γύρω δρόμους είναι συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές, υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής καθώς και απλοί πολίτες.

2289607.jpg


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top