ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Άγνωστοι κακοποίησαν σκύλο στη Μυτιλήνη- ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Οργή προκαλεί το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Άγνωστοι κακοποίησαν σκύλο στη Μυτιλήνη- ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Ένα απαράδεκτο περιστατικό συνέβη στην Αγιάσο της Μυτιλήνης. Πρόκειται για τον άδικο βασανισμό ενός σκυλιού από άγνωστους –μέχρι στιγμής- δράστες. Οι φρικτές εικόνες που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, προκαλούν αποστροφή προς το ανθρώπινο είδος που ευθύνεται για αυτή τη κτηνωδία και οίκτο για τους ανυπεράσπιστους μικρούς μας φίλους.
iu.ui.jpg
Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Ο κ. Χρήστος Χρυσάφης, κάτοικος της περιοχής, κατήγγειλε στο LesvosNews.gr, τον αποτρόπαιο βασανισμό του σκύλου του.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου, δράστες κατακρεούργησαν το σκύλο του στην αγροτική του κατοικία, στον Άγιο Πανέρα.
oi.io.jpg
Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιούνται με βάναυσο τρόπο ζώα του κ. Χρυσάφη. Στο παρελθόν, άγνωστοι του είχαν δηλητηριάσει άλλα τρία σκυλιά και τρία άλογα, τα οποία εν τέλει κατέληξαν, αφού προηγουμένως είχαν πιει νερό από βυτίο, στο οποίο ενδεχομένως οι ασυνείδητοι αυτοί…. «άνθρωποι» είχαν ρίξει φόλες!
Μετά τη καταγγελία του απίστευτου αυτού περιστατικού, οι τοπικές Αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top