ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ από την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών

Στον εισαγγελέα ο απόστρατος αστυνομικός και συνεργοί του

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ από την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ηρωίνης, που έχουν εντοπιστεί τα τελευταία χρόνια στην χώρα , κατασχέθηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

φωτο2.jpg

Πρόκειται για 369 κιλά ηρωίνης που διακινούσαν τα μέλη εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εξαρθρώθηκε στο πλ��ίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το star.gr, πίσω από το κύκλωμα βρισκόταν ένας απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας.

Επίσης, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Σλοβενίας, ηλικίας 33 και 45 ετών, ενώ εμπλέκονται Ένας Έλληνας και ένας Τούρκος, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές.

φωτο3.jpg
Σε βάρος όλων των παραπάνω εμπλεκομένων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συγκρότησης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της παράβασης της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

φωτο4.jpg
Να υπενθυμίσουμε ότι το κύκλωμα εξαρθρώθηκε μετά τον εντοπισμό νταλίκας στο λιμάνι της Πάτρας μέσα στην οποία τα μέλη του κυκλώματος είχαν κρύψει 369 κιλά ηρωίνης.

φωτο6.jpg
Οι οδηγοί του φορτηγού αποκάλυψαν στους αστυνομικούς ότι είχαν φορτώσει τα ναρκωτικά από δύο αποθήκες σε Περιστέρι και Ασπρόπυργο Αττικής.

φωτπ5.jpg

Τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν ταυτόχρονη έφοδο στα δύο σημεία και σε ένα από αυτά συνέλαβαν τον απόστρατο αξιωματικό της Αστυνομίας.

φωτο7.jpg
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια, αποθήκες και χώρους εργασίας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • Δύο (2) εύχρηστα πιστόλια.
  • Ένα (1) εύχρηστο περίστροφο.
  • Εξήντα (60) φυσίγγια πιστολιών.
  • Το χρηματικό ποσό των -21.250- ευρώ.
  • Το χρηματικό ποσό των -12.350- δολαρίων Η.Π.Α.
  • Τριάντα (30) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαλευκανθεί όλο το πεδίο της εγκληματικής δράσης του οργανωμένου κυκλώματος και να διακριβωθούν οι επιμέρους διασυνδέσεις τους σε ελλαδικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top