ΒΙΝΤΕΟ: Μάχη με τα κύματα για το Blue Star Paros-Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου

Εγκλωβίστηκαν στα χιόνια τρία άτομα στο Ηράκλειο

ΒΙΝΤΕΟ: Μάχη με τα κύματα για το Blue Star Paros-Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου

​Με τη φουρτουνιασμένη θάλασσα πάλεψε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, το Blue Star Paros στο στενό μεταξύ Μυκόνου και Τήνου.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο που τραβήχτηκε από κάτοικο της Μυκόνου και τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, αγριεμένα κύματα χτυπούν με λύσσα το πλοίο, που πάντως συνεχίζει κανονικά την πορεία του παρά τη θαλασσοταραχή και τους ανέμους 9 μποφόρ.

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου

Να σημειωθεί επίσης πως το απαγορευτικό απόπλου, εξακολουθεί να είναι σε ισχύ και σήμερα Μεγάλη Παρασκευή από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου για τις Κυκλάδες,τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σε πολλές θαλάσσιες περιοχές πνέουν ισχυροί άνεμοι που κατά τόπους φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ. Εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το απόγευμα.

Από τον Πειραιά, τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, εκτελούνται κανονικά. Σημειώνεται πως το λιμενικό σώμα συστήνει στους επιβάτες πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις δρομολογίων.

Εγκλωβίστηκαν στα χιόνια τρία άτομα στο Ηράκλειο

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε τη νύχτα για τον απεγκλωβισμό τριών ατόμων που «κόλλησαν» μέσα στο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, σε ορεινή περιοχή του Ηρακλείου. Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχε και η ΕΜΑΚ, ξεκίνησε στις 03:20 το πρωί και ολοκληρώθηκε περίπου στις 07.00 με τη μεταφορά των επιβατών του οχήματος σε ασφαλές σημείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top