Προπύλαια: Διαμαρτυρία των πανεπιστημιακών του ΕΚΠΑ για τη συνέχιση της κατάληψης

Οι πανεπιστημιακοί βρίσκονται στην οδό Κοραή και απέναντι 100 αντιεξουσιαστές

Συγκέντρωση στα Προπύλαια πραγματοποιούν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), διαμαρτυρόμενα για τη συνεχιζόμενη κατάληψη της πρυτανείας.

Οι πανεπιστημιακοί βρίσκονται στην ��δό Κοραή και απέναντι, έξω από την πρυτανεία, είναι συγκεντρωμένοι περίπου 100 αντιεξουσιαστές.

Η πρυτανεία βρίσκεται υπό κατάληψη για τρίτη μέρα από ομάδα αντιεξουσιαστών που ζητά την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας τύπου Γ’.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, οι αντιεξουσιαστές είχαν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση συμπαράστασης στους καταληψίες στις 10.30 το πρωί στα Προπύλαια, ενώ, στις 11.00, οι πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Αθηνών κάλεσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάληψη τους πανεπιστημιακούς.

Τις δύο προηγούμενες ημέρες, έγιναν συνολικά 10 συλλήψεις -��ρεις τη Δευτέρα και επτά την Τρίτη- ατόμων που εξέρχονταν από την πρυτανεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top