Ένα εκπληκτικό βίντεο για το bullying, αφιερωμένο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

"Μίλα" ο τίτλος του

Ένα εκπληκτικό βίντεο για το bullying, αφιερωμένο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

​Ένα εκπληκτικό βίντεο που χτυπά ευαίσθητές χορδές για το bullying, δημιούργησε ο Χρήστος Παπαρούνης. Όπως λέει είναι αφιερωμένο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το βίντεο έχει τον τίτλο "Μίλα" και στόχ��ς του δημιουργού, να περάσει το μήνυμα ότι πρέπει επιτέλους να αλλάξει κάτι και να μιλήσουμε για όλα αυτά που βλέπουμε αλλά δεν μιλάμε.

Όπως αναφέρει ο ίδιος «Η δημιουργία του MΙΛΑ ξεκίνησε πριν περίπου 2 μήνες. Ακολούθησε πολλά μονοπάτια και άλλαξε ηχητικές κατευθύνσεις αρκετές φορές. Όταν μπήκε στη ρότα του συνέπεσε χρονικά με την εξαφάνιση του Βαγγέλη. Ο θάνατος του νέου ήταν η κατάλληλη συγκυρία για να βρει λόγο ύπαρξης η δημοσίευση του.

Για πρώτη φορά, ένας ήχος μου αφορά κάτι πέρα από το δημιουργό του και τον στενό συναισθηματικό μου μικρόκοσμο. Για πρώτη φορά όλο αυτό, πάει παραπέρα και αφορά περισσότερους.
Και σας καλώ, εφόσον κρίνετε ότι όντως αυτό που θα ακούσετε εξυπηρετεί το σκοπό που δημιουργήθηκε , να το οδηγήσετε και εσείς πιο πέρα.

Με σκοπό να περάσει ένα μήνυμα. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός του.

Χρησιμοποιήθηκαν αποσπάσματα από διάφορα Videos για τον εκφοβισμό που δημιουργήθηκαν από μαθητές στα σχολεία όλου του κόσμου.

Ηχητικό απόσπασμα : Αζίζ Νεσίν - Σώπα μη μιλάς (Απαγγέλει η Μαριέτα Ριάλδη)»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top