«Παρέλαση χωρίς κάγκελα, μόνο καγκέλια…»- ΦΩΤΙΑ τα χιουμοριστικά σχόλια για την 25η Μαρτίου

Διχάζεται ο κόσμος για το γλέντι που ετοιμάζει η κυβέρνηση μετά την στρατιωτική παρέλαση

«Παρέλαση χωρίς κάγκελα, μόνο καγκέλια…»- ΦΩΤΙΑ τα χιουμοριστικά σχόλια για την 25η Μαρτίου

Φωτιά έχουν πάρει στο διαδίκτυο τα χιουμοριστικά σχόλια και οι φωτογραφίες για τη νέα παρέλαση που ετοιμάζει η κυβέρνηση, την 25η Μαρτίου.

Το γλέντι που ετοιμάζει η κυβέρνηση αμέσως μετά την στρατιωτική παρέλαση, έχει εξάψει τη φαντασία του χρηστών του twitter.

“Μ' αυτή τη χώρα θα γελούσαμε πάρα πολύ, αν είχαμε την τύχη να γεννηθούμε σε μια άλλη” αναφέρει χαρακτηριστικά ένα tweet.

“Μετά την παρέλαση λίγο πριν το πανηγύρι θα διεξαχθεί ο τελικός στο άθλημα πετάγματος της γκλίτσας” αναφέρει ένα άλλο.

“Παρέλαση χωρίς κάγκελα, μόνο καγκέλια…” σημειώνει χαρακτηριστικά άλλος χρήστης του twitter.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έλεγε ότι θα καταργήσει την παρέλαση εννοούσε ότι θα αποσύρει το στρατό και θα φέρει τα νταούλια;”

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη εξήγησε πως ήρθε η ιδέα της γιορτής μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης. Όλα ξεκίνησαν από τη Ρόδο που έγινε κάτι ανάλογο, λέγοντας: «Τελείωσε η παρέλαση και συνέχισαν να παίζουν οι μπάντες και του δήμου και των Ενόπλων Δυνάμεων, ήταν το λύκειο των Ελληνίδων, ήταν από τα Δωδεκάνησα, οι εκπρόσωποι και από τα 12 νησιά κι εκεί που χορεύουν τα παιδάκια κάποια στιγμή ο κόσμος μπήκε στη μέση και άρχισε να χορεύει με τα παιδιά μαζί. ... Και είπαμε γιατί αυτό να μην γίνει και στην παρέλαση της Αθήνας; Δεν θα αποσύρουμε εμείς τις μπάντες του δήμου, των ενόπλων δυνάμεων και θα πούμε τελείωσε η παρέλαση φεύγουμε όλοι...»

Χορευτικά συγκροτήματα από την Ήπειρο, τα νησιά και τον Πόντο θα σύρουν τον χορό στο Σύνταγμα στις 25 Μαρτίου. Ο κόσμος είναι μοιρασμένος αφού κάποιοι θεωρούν ότι είναι καλή ιδέα ενώ κάποιοι άλλοι όχι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΦΩΤΟ: Καμμένος, Τσίπρας, Βαρουφάκης ντύθηκαν… τσολιάδες για την 25η Μαρτίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top