Ροδοδάφνη Αιγίου: Του χρώσταγε λεφτά και... πήγε να τον σφάξει!

Τελικά του έκοψε τα δάχτυλα-Αιματηρή συμπλοκή με δύο τραυματίες

Ροδοδάφνη Αιγίου: Του χρώσταγε λεφτά και... πήγε να τον σφάξει!

​Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία της Ροδοδάφνης Αιγίου με την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, μεταξύ δύο ανδρών σε κατάστημα της περιοχής και που είχε ως αποτέλεσμα ο ένας να κινδυνεύει να χάσει τα δάκτυλα του ενός χεριού του!

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 11 το πρωί όταν ο ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, επισκέφθηκε έναν 56χρονο στο κατάστημά του, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού, για να ζητήσει κάποια χρήματα που φέρεται να του χρωστούσε ο καταστηματάρχης.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και τότε ο επισκέπτης έβγαλε έναν μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών και τραυμάτισε σοβαρά τον καταστηματάρχη στο κεφαλι και στο χέρι. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως του έκοψε δύο δάχτυλα.

Στη συμπλοκή που ακολούθησε τραυματίστηκαν και οι δύο και μεταφέρθηκαν τελικά στο Νοσοκομείο Αιγίου για τις πρώτες βοήθειες.

Ο άνδρας με τα κομμένα δάκτυλα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας, προκειμένου να γίνει απόπειρα για συγκόλληση ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, οι οποίοι συνέλαβαν τον 49χρονο, εντός του καταστήματος, ενώ στο χώρο βρήκαν και κατέσχεσαν το μαχαίρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top