Γιατί δεν βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη νωρίτερα- Τι λέει ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου

Ο ίδιος είχε περάσει στις 18 Φεβρουαρίου αλλά δεν είχε μπει μέσα λόγω λάσπης

Γιατί δεν βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη νωρίτερα- Τι λέει ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου

​Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι παρά τις εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή γύρω από την Γαλακτοκομική Σχολή, δεν βρέθηκε νωρίτερα η σορός του άτυχου Βαγγέλη στο συγκεκριμένο σημείο. Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, κ. Λάζαρος απαντά:

«Συγκεκριμένα στις 18 Φεβρουαρίου, γιατί έτυχε να εργάζομαι εδώ κοντά, πέρασα μ' ένα συνάδελφο, για να ελέγξουμε λίγο το δίκτυο, γιατί θέλαμε να κλαδέψουμε κάτι. Σκοπός μου ήταν να έρθω στο οικόπεδο για να δω αν έχουν πετάξει πράγματα, όπως προφυλακτήρες και διάφορα άλλα. Σκέφτηκα να μπω μέσα, αλλά δεν μπορούσα να μπω με τα παπούτσια που φορούσα, ή με την ένδυση που φορούσα. Χρειάζονταν μπότες, ίσως και ένα αυτοκίνητο 4Χ4» και πρόσθετει:

«Το χωράφι αυτό εμείς το καθαρίζουμε και ερχόμαστε επανειλημμένα εδώ και βλέπουμε το χώρο. Ήταν ακριβώς όπως το βλέπετε πίσω, αλλά θα ήταν πιο μαλακό, γιατί εκείνες τις μέρες είχε περισσότερη βροχή. Απλά θα βούλιαζε κάποιος με τα παπούτσια του. Ποτέ δεν έχει πιάσει νερό, να γίνεται σαν ένα είδος λίμνης. Η γούβα δίπλα στην οποία βρέθηκε ο Βαγγέλης, είναι στραγγιστική δεν κρατάει πολύ νερό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top