ΔΕΙΤΕ τι καιρό θα κάνει την Τρίτη: Σε ποιες περιοχές θα πέσουν καταιγίδες

Αναλυτικά η πρόβλεψη-Πρώτη ανάρτηση: 02/02/2015 23:30

ΔΕΙΤΕ τι καιρό θα κάνει την Τρίτη: Σε ποιες περιοχές θα πέσουν καταιγίδες

​Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, τη Βόρεια Κρήτη και το Ανατολικό Αιγαίο και παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Τρίτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς.

Εν τω μεταξύ σημαντικά προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι βροχοπτώσεις στην Πελοπόννησο, στη Στερεά, στη Μακεδονία, στην Ήπειρο και στο Ανατολικό Αιγαίο, με αποκορύφωμα την κατάρρευση του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας στα Τζουμέρκα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμο�� στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και κατά τόπους στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με ενίσχυση σε ισχυρούς από αργά το βράδυ.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Στην Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top