Ελεύθερος ο 52χρονος με το ρόπαλο που αποπειράθηκε να ληστέψει τη θεία του-«Tα χάπια φταίνε»

Την χτύπησε με βία

Ελεύθερος ο 52χρονος με το ρόπαλο που αποπειράθηκε να ληστέψει τη θεία του-«Tα χάπια φταίνε»

​Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 52χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ληστείας σε βάρος της θείας του!

Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, ένα τέταρτο πριν τις 4 τα ξημερώματα ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι τη θεία του. Στην συνέχεια αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 7.000 €, προερχόμενο από τις εισπράξεις πρακτορείου «Ο.Π.Α.Π».

Ο 52χρονος όμως τράπηκε σε φυγή, αφού η θεία του τον χτύπησε και τελικά συνελήφθη μερικές ώρες αργότερα. Σε ότι αφορά την 55χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου μετά την παροχή Α’ βοηθειών, αποχώρησε.

Σε βάρος του 52χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Άκη Δημητριάδη προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών. Μάλιστα ανέφερε πως την ημέρα που μπούκαρε στο σπίτι της θείας του, είχε πάει στον καταυλισμό των αθίγγανων προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες. Τελικά πήρε ��άτι χάπια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί σε μία κατάσταση όπου δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι κάνει. Όταν είδε την 55χρονη το μόνο που ήθελε, όπως είπε, ήταν να πάρει τη τσάντα. Τελικά όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά ξυλοκοπήθηκε όπως τόνισε από τη θεία του.

Σε ότι αφορά το ρόπαλο που κρατούσε κατά τη ληστεία ο κατηγορούμενος είπε πως το είχε για δική του προστασία επειδή πηγαίνει στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top