Τραγωδία στην Λακωνία: 37χρονος πατέρας δυο παιδιών έπεσε νεκρός μέσα σε μπαρ

Ο αδελφός του σπάει την σιωπή του

Τραγωδία στην Λακωνία: 37χρονος πατέρας δυο παιδιών έπεσε νεκρός μέσα σε μπαρ

​Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο ενός 37χρονου πατέρα δυο παιδιών, ο οποίος έπεσε νεκρός, σε μπαρ στην Λακωνία, την Πρωτοχρονιά. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό, όμως ο ιδιοκτήτης του μπαρ ανέφερε ότι εκείνος πέθανε όταν έπεσε κάτω και χτύπησε ενώ χόρευε.

Μέχρι και τώρα οι δικοί του άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί. Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που διασκέδαζαν στο μαγαζί αναφέρουν ότι μια παρέα Ρουμάνων, η οποία καθόταν κοντά στην παρέα του θύματος ήταν ιδιαίτερα προκλητική και φλέρταραν τις γυναίκες των θαμώνων.

Αυτό φαίνεται πως οδήγησε σε έναν άγριο καυγά, ο οποίος ξεκίνησε λίγο μετά τις 04:00. Ο αδελφός του θύματος είπε ότι υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι τρεις Ρουμάνοι είχαν πέσει πάνω από το θύμα και τον χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι.

Εκείνος έπεσε αναίσθητος στο πάτωμα, όπου κι έμεινε εκεί για αρκετή ώρα. Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διεγνώσθη με εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία και τελικά πέθανε.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 21χρονο Ρουμάνο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Γυθείου.

Φως στην υπόθεση φαίνεται πως ρίχνει ένας καταστηματάρχης της περιοχής, ο κύριος Γιάννης, ο οποίος βγήκε στον αέρα της εκπομπής του Star «Μία» και μίλησε για το μοιραίο βράδυ.

Όπως είπε ο ίδιος, οι συγκεκριμένοι Ρουμάνοι είναι γνωστοί στην περιοχή, ενώ το μοιραίο βράδυ είχαν περάσει και από το δικό του μαγαζί. Εκεί επιτέθηκαν σε έναν άντρα, χωρίς λόγο, ο οποίος, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, κατάφερε να ανοίξει τα μάτια του μετά από μια εβδομάδα από το ξύλο που είχε φάει.

«Είναι επικίνδυνοι. Είναι 6 Ρουμάνοι, συνολικά. Είχαν έλθει στο μαγαζί μου και χτύπησαν έναν πελάτη. Τον φρόντισα αμέσως και τους ��διωξα. Τους ξέρω και αν θέλει η αστυνομία εγώ θα πάω να καταθέσω. Κυκλοφορούν ελεύθεροι οι 2 αρχηγοί αυτής της συμμορίας. Μου είχαν πει για τους υπόλοιπους τέσσερις: «Αυτοί είναι τα σκυλάκια μας, ό,τι πούμε πρέπει να το κάνουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top