Νέα λίστα κάνει λόγο για 485 επιβάτες στο Norman Atlantic

Επιβεβαιώνεται, πλέον, ότι στο πλοίο δεν υπήρχαν υπεράριθμοι επιβάτες

​Συνεχίζεται το α��αλούμ με τον αριθμό επιβατών στο Norman Atlantic καθώς σύμφωνα με νέα λίστα των ιταλικών αρχών οι επιβαίνοντες ανέρχονται στους 485, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι στη νέα λίστα υπάρχουν ακόμα διπλοεγγραφές ονομάτων.

Την ίδια ώρα, πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας αναφέρουν πως πλέον επιβεβαιώνεται ότι στο πλοίο δεν υπήρχαν υπεράριθμοι επιβάτες.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας του Μπάρι, Τζουζέπε Βόλπε, είχε σημειώσει πως υπήρχαν 18 επιπλέον επιβάτες.

Να σημειωθεί ότι ο ανώτατος αριθμός επιβαινόντων για το συγκεκριμένο πλοίο, και σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Norman Atlantic, ήταν 499 άτομα. Υπενθυμίζεται, επίσης, πως σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΑΝΕΚ ο αριθμός των επιβαινόντων στο πλοίο ήταν 474 άτομα.

αρχείο λήψης.jpg

Παράλληλα σήμερα αναμένονται στην Ιταλία οι συγγενείς των Ελλήνων που φέρονται ως αγνοούμενοι ενώ ένας ακόμα Έλληνας επιβάτης που νοσηλευόταν σε ιταλικό νοσοκομείο επιστρέφει στη χώρα μας.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι κλιμάκιο της Ελληνικής Υπηρεσίας Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων αναμένεται στην Ιταλία, ενώ επιθεωρητές έχει αποστείλει και η ναυλώτρια εταιρεία ΑΝΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top