Τέλος η λιακάδα: χαλάει ο καιρός από το απόγευμα – έρχονται και χιόνια!

Με βαρυχειμωνιά μας αποχαιρετά το 2014

Τέλος η λιακάδα: χαλάει ο καιρός από το απόγευμα – έρχονται και χιόνια!

Ραγδαία αλλαγή του καιρού μετά την ηλιοφάνεια των Χριστουγέννων: σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, από σήμερα το απόγευμα η θερμοκρασία θα πάρει την κατηφόρα και θα αρχίσει να βρέχει, με την κακοκαιρία να επεκτείνεται και να χειροτερεύει αύριο, Σάββατο!

Η επιδείνωση του καιρού θα αρχίσει από το Ιόνιο, τη δυτική Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ��νώ στη συνέχεια θα εξαπλωθεί στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με βροχές στα πεδινά και χιόνια, τόσο σε ορεινά, όσο και σε ημιορεινά, τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης.

Το θερμόμετρο θα δείξει από 0 έως 13 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 14 βαθμούς στην κεντρική, από 7 έως 16 βαθμούς στη νότια, από 8 έως 15 βαθμούς στη δυτική και από 9 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο Ιόνιο δυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του έτους θα έχει βροχές, χιόνια και κρύο, με το θερμόμετρο να «παίζει» μεταξύ -2 και 15 βαθμών.

Την Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, ωστόσο, την Τετάρτη και την Πέμπτη θα χαλάσει και πάλι, με το 2015 να μας κάνει «ποδαρικό» με βαρυχειμωνιά…

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top