Το ζευγάρι που έσωσε ζωές στη φονική καραμπόλα των 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι

Έκαναν σήματα στους διερχόμενους οδηγούς για να μην πέσουν πάνω στα άλλα οχήματα

​Πολύ περισσότερα θα ήταν τα θύματα της χθεσινής καραμπόλας στο Σχηματάρι, αν ένα ζευγάρι δεν έβγαινε από το αυτοκίνητο του προκειμένου να κάνει σήματα στα διερχόμενα αυτοκίνητα να μην πέσουν πάνω στα σταματημένα οχήματα.

Μιλώντας για την σοκαριστική τους περιπέτεια, περιέγραψαν λεπτό προς λεπτό τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν:

«Αντιλαμβάνομαι ότι το αυτοκίνητο δεν υπακούει και γίνεται μια πρώτη πρόσκρουση. Βγήκαμε έξω, επειδή καταλάβαμε πως τα αυτοκίνητα θα έρχονταν το ένα πίσω από το άλλο. Και έτσι σωθήκαμε. Επειδή δεν μείναμε μέσα στο αυτοκίνητο».

Αλλά δεν έμειναν εκεί, αφού στη συνέχεια από το στηθαίο όπου ήταν ανεβασμένοι, άρχισαν να κάνουν νοήματα:

«Αρχίσαμε να κάνουμε νοήματα για να μας αντιληφθούν οι οδηγοί και να μην πάνε να πέσουν στα επόμενα αυτοκίνητα. Βρισκόμασταν στο στηθαίο και βλέπαμε να έρχονται τα αυτοκίνητα και το ένα να φρενάρει πάνω στο άλλο. Να ακούς τον τρομαχτικό θόρυβο από το φρενά��ισμα! Είναι τραγικό να βλέπεις ανθρώπους που ανήμποροι να κάνουν κάτι, προσέκρουαν ο ένας πάνω στον άλλον. Και εμείς ήμασταν ανεβασμένοι στο στηθαίο με κίνδυνο της ζωής μας, να πρέπει να κάνουμε νόημα».

Για να καταλήξουν λέγοντας πως «εάν είχαμε παραμείνει μέσα στο αυτοκίνητο, σήμερα δεν θα συζητούσαμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top