Στην κάλπη αύριο οι ψηφοφόροι σε τρεις δήμους της Αττικής – ΠΡΩΤΗ φορά ταυτόχρονα

Καλούνται να ψηφίσουν 49.790 εγγεγραμμένοι εκλογείς σε 116 εκλογικά τμήματα

Στην κάλπη αύριο οι ψηφοφόροι σε τρεις δήμους της Αττικής – ΠΡΩΤΗ φορά ταυτόχρονα

​Μετά από τις αποφάσεις του εκλογοδικείου, να ψηφίσουν ξανά καλούνται, οι ψηφοφόροι τριών δήμων της Αττικής, συγκεκριμένα στο δήμο Καισαριανής, Μάνδρας και Τροιζηνίας και μάλιστα αυτή είναι η πρώτη φορά που γίνονται επαναληπτικές εκλογές σε τρεις δήμους ταυτόχρονα!

Συγκεκριμένα, αύριο Κυριακή, καλούνται να ψηφίσουν 49.790 εγγεγραμμένοι εκλογείς σε 116 εκλογικά τμήματα, μετά από προσφυγές που έγιναν για το αποτέλεσμα των εκλογών του περασμένου Μαΐου.

Στην Καισαριανή, στο δεύτερο γύρο εξελέγη Γιώργος Κοντοσταύλος (61,55%) του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ Αντώνη Καμπάκα (38,45%). Στον πρώτο γύρο όμως, ο κ. Καμπάκας βρέθηκε δεύτερος με διαφορά μόλις μίας ψήφου, από τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Ηλία Σταμέλου. Ο τελευταίος ζήτησε επανακαταμέτρηση, με τη δικαιοσύνη να καταλήγει ότι η σειρά κατάταξης ήταν λάθος κι έτσι θα επαναληφθεί ο δεύτερος γύρος με αντιπάλους τους προερχόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Στο δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας θα επαναληφθούν και οι δύο γύροι των εκλογών, με όλο��ς τους υποψήφιους που συμμετείχαν, καθώς σύμφωνα με το δικαστήριο κάποιοι υποψήφιοι χρησιμοποίησαν λάθος μέγεθος στα ψηφοδέλτια. Για τον ίδιο λόγο θα επαναληφθούν οι εκλογές και στην Τροιζηνία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top