Επιβάτες του Ελ.Βενιζέλος ψηφίζουν για την επιστροφή των Μαρμάρων

Έχουν τοποθετηθεί ειδικές διαδραστικές οθόνες

«Είστε υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα ναι ή όχι;». Στο ερώτημα αυτό μπορούν να απαντούν, από σήμερα, επιβάτες και επισκέπτες της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν στις αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ειδικές διαδραστικές οθόνες. Αν κάποιος Έλληνας ή ξένος επιβάτης θέλει να τοποθετηθεί υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών, μπορεί να πάει στις εν λόγω οθόνες και να «συναρμολογήσει» με δύο κινήσεις τη Δυτική Μετώπη του Παρθενώνα και να επαναφέρει την Έκτη Καρυάτιδα στον φυσικό της χώρο.

Από τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, όσο γινόταν η παρουσίαση της εφαρμογής, ψήφισαν 129, υπέρ της επιστροφής δήλωσαν 125 και 4 όχι.

«Πιστεύουμε ότι το αεροδρόμιο, ως σταυροδρόμι πολιτισμών, είναι ιδανικός τόπος για να αποτυπωθούν οι απόψεις των επισκεπτών της Αθήνας για ένα ζήτημα που αφορά ευρύτερα την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του αεροδρομίου της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top