«Ο γείτονάς μου σκότωσε την γυναίκα μου γιατί ήταν αρρωστημένα παθιασμένος μαζί της»

Ο σύζυγος της 40χρονης που δολοφονήθηκε από τον εραστή της μιλά στο STAR

«Ο γείτονάς μου σκότωσε την γυναίκα μου γιατί ήταν αρρωστημένα παθιασμένος μαζί της»

​«Της πήρε την ζωή γιατί την ζήλευε, την έβλεπε και του άρεσε» εξομολογήθηκε στην κάμερα του STAR και την εκπομπή «Μία» ο σύζυγος της 40χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στην περιοχή Βασκίνα του Λεωνιδίου της Αρκαδίας το βράδυ της Τρίτης!

Η αστυνομία ανακάλυψε την Πέμπτη την σορό του 67χρονου οικοδόμου και γείτονα της μητέρας τεσσάρων παιδιών, που όπως σας έχουμε γράψει, θεωρείται και ο βασικός ύποπτος, για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο σύζυγος της 40χρονης Γεωργίας, Δημήτρης, περιγράφει τον γείτονά του και λέει ότι τους είχε γίνει εφιάλτης:

«Αυτός ο άντρας ήταν ένας άνθρωπος πολύ ιδιότροπος και 67χρονος. Όλο μας ενοχλούσε και δυστυχώς έγινε το μοιραίο» είπε.

Το απόγευμα της ημέρας που η 40χρονη εξαφανίστηκε κάλεσε την αστυνομία ο άντρας της και είπε ότι υποψιάζεται τον γείτονά του γιατί και στο παρελθόν την είχε απαγάγει για έναν μήνα! Γύρω στις 9μιση το βράδυ, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, πήγε μόνος του να την αναζητήσει και καλώντας συνέχεια στο κινητό της τηλέφωνο το άκουσε να χτυπάει μέσα στο βουνό. Τότε ήταν η στιγμή που ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέμα: η γυναίκα του κείτονταν νεκρή έχοντας δεχτεί μια σφαίρα στο στήθος και δυο μαχαιριές, μια στον λαιμό και μια στην κοιλιά.

«Αυτός της είχε στήσει καρτέρι και σημαδεύοντάς την με το όπλο της είπε: ή θα έρθεις μαζί μου σε δυο μέρες αλλιώς θα σε καθαρίσω» εξομολογείται ο άντρας της.

Σύμφων�� με την μαρτυρία του θυροφύλακα της περιοχής ο 67χρονος είχε επικοινωνήσει μαζί του και του είχε πει ότι ήταν αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του γιατί είχε μόλις σκοτώσει την γυναίκα με την οποία ήταν παράφορα ερωτευμένος.

Ο σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας μίλησε για τον γάμο του: «Ήμασταν παντρεμένοι 22 χρόνια, κάποια στιγμή μέναμε με την μητέρα μου και τότε δημιουργήθηκε πρόβλημα μεταξύ της γυναίκας μου και της μητέρας μου. Τότε αυτός εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση και ήρθε και την πήρε και έμεινε για έναν μήνα στο σπίτι του. Δεν ξέρουμε αν πήγε με την θέλησή της ή όχι. Μετά έβαλα δικηγόρο να την πείσει να γυρίσει στα παιδιά της και τον άντρα της».

Φως στα ακριβή αίτια της διπλής τραγωδίας αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης και των ιατροδικαστικών εκθέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λεωνίδιο:Ερωτικό ημερολόγιο για τη 40χρονη μητέρα 4 παιδιών είχε ο 67χρονος δράστης-εραστής της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top