ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: καρέ καρέ η απαγωγή της φοιτήτριας - τι είπε η ίδια!

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

​Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την απαγωγή της 27χρονης φοιτήτριας, κόρης του αρχηγού ΠΑΕ, αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φέρνοντας στο φως, τόσο τον τρόπο δράσης των απαγωγέων, όσο και τις δύσκολες στιγμές του πατέρα!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η πανέμορφη κοπέλα απήχθη στις 31 Οκτωβρίου από την Κυψέλη, την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της. Οι δράστες ζητούσαν ως αντάλλαγμα 10 εκατομμύρια ευρώ, όμως, μετά από διαπραγματεύσεις και καθώς οι μέρες περνούσαν, πήραν 82.500 ευρώ και την άφησαν ελεύθερη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι δράστες κατέβηκαν από ένα λευκό βαν, στο οποίο πέταξαν την 27χρονη όταν την άρπαξαν. Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας την άκουσε να καλεί σε βοήθεια, ωστόσο, οι απαγωγείς έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Αν και ο πατέρας ζητούσε να μιλήσει με την κόρη του πριν παραδώσει τα χρήματα, οι απαγωγείς δεν το επέτρεψαν. Η επικοινωνία πατέρα - κόρης έγινε με τρία ιδιόχειρα σημειώματα, σε ένα εκ των οποίων προέτρεπε τον θείο της, που είναι ιδιαίτερα ευκατάστατος, να βιαστεί. Μάλιστα, η Αστυνομία εξετάζει τα σημειώματα για αποτυπώματα και γενε��ικό υλικό, που ενδέχεται να οδηγήσει στην ταυτότητα των δραστών.

Τελικά, τα λύτρα παρέδωσε ο ίδιος ο πατέρας, ο οποίος ζήτησε να τον βεβαιώσουν ότι η κόρη του είναι καλά. Αφού άφησε στην περιοχή του Ολυμπιακού Σταδίου έναν σάκο με τα χρήματα, τότε άκουσε την κόρη του να τον διαβεβαιώνει τηλεφωνικά πως είναι καλά και θα την απελευθερώσουν την Δευτέρα, κάτι που τελικά έγινε νωρίτερα.

Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, η 27χρονη κατέθετε στην ΓΑΔΑ. «Με έβαλαν με την βία στο αυτοκίνητο. Τα πρόσωπά τους δεν τα είδα ποτέ. Με πήγαν σε ένα χώρο που δεν μπορώ να προσδιορίσω πού ήταν. Με κρατούσαν συνέχεια εκεί», είπε η απαχθείσα στους αστυνομικούς, οι οποίοι προσπάθησαν να την κάνουν να θυμηθεί κάθε ��επτομέρεια προκειμένου να βοηθηθούν στις έρευνές τους.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ διαπραγματευτές της βοήθησαν την οικογένεια στην επικοινωνία με τους απαγωγείς, εκ μέρους των οποίων μιλούσε πάντα ένα άτομο, νεαρής ηλικίας.

Δείτε στο βίντεο όλες τις λεπτομέρειες για την απαγωγή!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top